Lisa Marie Presley kiidätettiin aiemmin sairaalaan sydänpysähdyksen vuoksi. Hän osallistui vasta tiistaina Golden Globe -gaalaan.

lvis Presleyn ainoa lapsi Lisa Marie Presley on kuollut 54-vuotiaana jouduttuaan torstaina sairaalaan sydänpysähdyksen takia. Asiasta kertoo Lisa Marien äiti Priscilla Presley lausunnossa.

– Raskain sydämin minun on kerrottava järkyttävät uutiset, että kaunis tyttäreni Lisa Marie on jättänyt meidät, Priscilla sanoi lausunnossa uutistoimisto AP:n mukaan.

Presley kärsi sydänpysähdyksestä kotonaan Calabasasin kaupungissa Kaliforniassa ennen kuin hänet kiidätettiin sairaalaan, uutissivusto TMZ kertoi paikallista aikaa torstaina. Uutissivuston mukaan Presleyllä oli pulssi ennen kuin hänet kuljetettiin sairaalaan.

Presley osallistui tiistaina Golden Globe -palkintogaalaan, jossa näyttelijä Austin Butler palkittiin parhaasta miespääosasta elokuvassa Elvis. Butler näytteli elokuvassa nimikkoroolin.

Lisa Marie Presley vieraili vain päiviä ennen palkintogaalaa Memphisin kaupungissa hänen isänsä Elviksen Graceland-kartanossa. Tammikuun 8. päivä oli vuonna 1977 kuolleen Elviksen syntymäpäivä.

Vuonna 1968 syntynyt Lisa Marie omisti isänsä kartanon, joka on nykyään suosittu turistikohde. Lisa Marie oli 9-vuotias kun hänen isänsä kuoli Gracelandissa.

Lisa Marie Presley syntyi Elvis Presleyn ja Priscilla Presleyn perheeseen. Pariskunta oli avioitunut päivälleen yhdeksän kuukautta aikaisemmin Las Vegasissa hotelli Aladdinissa. Presleyn vanhemmat erosivat virallisesti vuonna 1973. Lisa Marie muutti äitinsä mukana pois Gracelandista, joka on kuitenkin hänelle enemmän koti kuin mikään muu paikka. Priscilla ja Elvis vuorottelivat tasaisesti Lisa Marien hoitamisessa aina Elviksen kuolemaan elokuuhun 1977 asti. Lisa Marie oli toisinaan isänsä mukana hänen konserttikiertueillaan.

Navarone Garibaldi (s. 1987) on hänen velipuolensa Priscilla Presleyn 22 vuotta kestäneestä avioliitosta Marco Garibaldin kanssa.

Vuonna 1988 Lisa Marie avioitui laulaja Danny Keoughin kanssa. Parille syntyi kaksi lasta Danielle Riley Keough (s. 1989) ja Benjamin Storm Keough (1992–2020). Tytär Riley on toiminut mallina ja esiintynyt elokuvissa.Poika Benjamin nousi otsikoihin lokakuussa 2009 solmittuaan viisi albumia kattavan levytyssopimuksen, josta hän ansaitsi lähes 3,5 miljoonaa euroa. Hän kuoli heinäkuussa 2020 tehtyään lehtitietojen mukaan itsemurhan. Keoghista Lisa Marie erosi vuonna 1994.

Vuonna 1994 hän avioitui laulaja Michael Jacksonin kanssa neljän kuukauden seurustelun jälkeen. Heidän liittonsa kesti tammikuuhun 1996 saakka. Sen jälkeen he viettivät neljä vuotta yhdessä ja erossa, kunnes lopullisesti erosivat vuonna 2000. Presley kommentoi heidän suhdettaan Jacksonin kuoleman jälkeen.

Meidän avioliittomme ei ollut “huijausta”, vaikka lehdistö niin väittikin. Se oli epätavallinen suhde, jossa kaksi epätavallista ihmistä, jotka eivät olleet eläneet tai tienneet mitä “normaali” elämä on, löysivät yhteyden, ehkä jotkut epäilevät ajoituksen olleen hänen puoleltaan. Olen kuitenkin sitä mieltä, että hän rakasti minua niin paljon, kuin pystyi ja minä rakastin häntä hyvin paljon. Juuri nyt istun täällä hukkumassa suruuni, olen sekaisin ja pohdiskelen mikä on ollut minun suurin epäonnistumiseni tähän mennessä sekä samalla katson uutisia, jotka muistuttavat hyvin paljon tilannetta, jonka näin 16. elokuuta 1977 (Elvis Presleyn kuolema), tapahtuu nyt Michaelin kohdalla aivan kuten hän ennusti. Olen todella, todella masentunut. Kaikki huonot kokemukset tai sanat, joita olen tuntenut häntä kohtaan aiemmin ovat juuri kuolleet sisälläni hänen kanssaan. Hän oli uskomaton henkilö ja olen onnellinen, että olen päässyt niin lähelle häntä kuin pääsin ja koin monia kokemuksia hänen kanssaan kun olimme yhdessä. Toivon lämpimästi, että hänet voidaan vapauttaa kivusta, paineista ja kuohunnasta nyt. Hän ansaitsee olla vapaa kaikesta tästä ja toivon, että hän on paremmassa paikassa tai tulee olemaan. Maailma on järkyttynyt, mutta jotenkin hän tiesi kohtalonsa, miten hänen olisi poistuttava joku päivä, ja hän oli oikeassa.

Jacksonin jälkeen hän avioitui näyttelijä Nicolas Cagen kanssa vuonna 2002. Suureksi Elvis-faniksi jo aiemmin osoittautuneen Cagen ja Presleyn avioliitto kesti vuoteen 2004 saakka.

Lisa Marie Presley avioitui kitaristi-musiikkituottajan Michael Lockwoodin kanssa tammikuussa 2006 Kiotossa. Hän synnytti lokakuussa kaksostytöt, jotka saivat nimikseen Finley ja Harper Lockwood. Presleyn suvussa on useita kaksosia, muun muassa Elvis oli kaksonen, mutta hänen veljensä menehtyi synnytyksessä. Myös Priscilla Presleyn pikkuveljet ovat kaksosia.

Presley ja Lockwood muuttivat Englannin maaseudulle vuonna 2010. Samoihin aikoihin Presleyn uutisoitiin mahdollisesti lähteneen scientologia-kirkosta.[6] Presley haki eroa Lockwoodista 13. kesäkuuta 2016.

Kaksostytöt otettiin vuoden 2017 helmikuussa huostaan, koska lasten isän tietokoneelta löytyi siveetöntä kuvamateriaalia. Lastensuojeluviranomaiset päättivät keväällä 2017, että kumpikaan vanhemmista ei pysty pitämään huolta tytöistä. Myöhemmin he ovat asuneet isoäitinsä Priscilla Presleyn luona.

Lisa Marie Presley on levyttänyt kolme albumia, joista kaksi ensimmäistä nousi Billboardin TOP10-listoille. Ensimmäistä albumia myytiin kultalevyyn oikeutettu määrä Yhdysvalloissa. Näyttelijättärenä hänet on nähty Starring-elokuvassa (2003). Hän on esiintynyt myös monissa televisio-ohjelmissa, pääasiassa puhumassa isästään Elvis Presleystä.