Kovassa nosteessa oleva helsinkiläisräppäri Yeboyah on solminut levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa.

Yhteistyön ensimmäistä julkaisua ei tarvitse odotella pitkään, sillä Yeboyahin uutta musiikkia päästään kuulemaan jo tämän viikon perjantaina 22. tammikuuta.

Ennen Sony Musicin kanssa solmittua levytyssopimustaan Yeboyah on rakentanut uraansa määrätietoisesti ilman levy-yhtiön tukea aina vuonna 2017 julkaistusta debyyttisinglestään Broflake asti. Huolella tehdyn pohjatyön päälle on nyt hyvä rakentaa tarinan seuraavaa lukua.

Olen itsenäisenä artistina saavuttanut jo paljon, mutta haluan viedä taiteeni seuraavalle tasolle. Olen innokas oppimaan uutta ja minulle tärkeintä on ihmiset, joiden kanssa työskentelen. Sony Music Finlandilla puhaltaa uudet tuulet ja koen, että yhtiötä ollaan rakentamassa sellaiseen suuntaan, johon itsekin olen kasvamassa”, Yeboyah kertoo sopimuksen taustoista.

Yksi keskeinen syy siihen, miksi valinta osui Sony Musiciin on yrityksen markkinointijohtajana toimiva Jannika Nyqvist, johon Yeboyah tutustui jo uransa alkuvaiheessa.

Jannika on osoittanut kiinnostusta kohtaani jo ihan ensimmäisestä sinkustani lähtien. Haluan koota ympärilleni tiimin, jonka koen turvalliseksi ja johon luotan. Jannika on skenen sisällä arvostettu henkilö ja hän ollut uransa aikana mukana rakentamassa useita isoja artistiuria. Olen äärimmäisen kiitollinen, että juuri hän haluaa seistä rinnallani musiikkiurani rakentamisessa. Meillä on Jannikan kanssa yhteinen visio siitä, miten haluamme artistiuuttani edistää”, Yeboyah jatkaa.

Rebekka aka Yeboyah on kulttuurialan moniosaaja ja ennen kaikkea äärimmäisen lahjakas artisti. Hänellä on todella vahva oma visio, jota hän on itsenäisesti toteuttanut jo vuosia. Hänen kaltaisensa artistien kanssa on todella inspiroivaa tehdä yhteistyötä. On hienoa, että pääsemme vihdoin julkistamaan alkaneen yhteistyön ja myös esittelemään uutta musiikkia”, kertoo Jannika Nyqvist.

On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Rebekan kanssa. Rebekka on mielettömän lahjakas, valovoimainen ja inspiroiva artisti, tulossa on skeneä ravistelevaa matskua”, kertoo Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz.

www.instagram.com/yeboyah
www.facebook.com/Yeboyah