15e4ec2b-6f3d-4daa-8f49-e8e22e8f6a46

Turun musiikkijuhlat siirtää Katedraali soi –viikon avaavan Vertavo-konsertin 8.2.2021 vuoden päähän. Uusi konserttipäivä on ma 7. helmikuuta 2022. Katedraali soi: Vertavo -konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan 7.2.2022, mutta ne voi myös halutessaan vaihtaa Turun musiikkijuhlien lahjakorttiin tai niistä voi hakea rahanpalautusta, mikäli uusi ajankohta ei sovi. Hyvitykset on haettava 28.2.2021 mennessä.

Hyvityslahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteissä (ei R-kioskeilla tai verkkokaupassa) ja se on voimassa 31.12.2021 asti. Täyden palvelun myyntipisteet löytyvät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Hyvityksistä tulee laittaa viestiä Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2e/min+pvm). Viestistä tulee käydä ilmi postiosoite sekä alkuperäisten lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero.

Rahanpalautusta voi hakea myös tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus tai palauttamalla liput postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / Katedraali soi palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa on tällä hetkellä suuren määrän vuoksi viiveitä.

***

Vertavo-kvartetti:
Øyvor Volle viulu
Annabelle Meare viulu
Berit Cardas alttoviulu
Bjørg Lewis sello

JAAKKO KUUSISTO
Play III

FANNY MENDELSSOHN
Jousikvartetto Es-duuri

CAROLINE SHAW
Entr’acte

ANTONÍN DVORÁK
Jousikvartetto nro 12 F-duuri, op. 96 ”Amerikkalainen”

1 h 30 min, ei väliaikaa