live-stream

Supertähti Kylie Minogue julkaisee perjantaina 6. marraskuuta uuden Disco-albumin ja heittää sen kunniaksi Infinite Disco -nimisen striimikeikan lauantaina 7. 11. Kuvitteellisesa virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvan esityksen aikana kuullaan mm. kappaleita uudelta albumilta, jota on ollut tuottamassa suomalainen Teemu Brunila.

Popin kuningatar heittää lauantaina 7. marraskuuta Infinite Disco -nimisen striimikeikan. Maailmanlaajuisesti saatavilla olevan konsertin aikana kuullaan Kylien perjantaina julkaistavan Disco-albumin kappaleita sekä vanhempia Kylie-klassikoita, jotka Kylien kanssa pitkään töitä tehneet Biff Stannard ja Steve Andersson ovat uudelleen sovittaneet tätä konserttia varten.

Infinite Disco -konsertin ohjaavat Kate Morosson ja Rob Sinclair ja sen kuvitteellisen visuualisen maailman ovat suunnitelleet Studio Morossin luova tiimi ja Sinclair / Wilkinsonin yhdessä Kylien kanssa. Koreografian on luonut Kylien pitkäaikainen yhteistyökumppani Ashley Wallen

Esityksen liput ovat myynnissä osoitteessa https://kylie.lnk.to/tickets.  Striimiin on saatavana lippuja neljälle eri aikavyöhykkeelle sovitettuna, Euroopalle suunnattu striimi alkaa klo 22.00 Suomen aikaa.

Kylien Disco-albumi julkaistaan perjantaina 6.11.2020. Levyä on ollut tuottamassa suomalainen Teemu Brunila, jonka kädenjälkeä kuullaan myös muutaman kappaleen säveltäjänä. Levyn viimeisimpänä singlenä on julkaistu Magic -niminen kappale.

Yli 80 miljoonaa albumia urallaan myyneen Minoguen edellinen albumi Golden julkaistiin vuonna 2018. Levy sijoittui listakärkeen sekä Englannissa että Australiassa. Kaiken kaikkiaan australialaisen popkuningattaren singlet ovat viettäneet yli 300 viikkoa Englannin Top 40 -singlelistalla. Myyntimenestyksen lisäksi Kylie on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mm. kolmella Brit Awardsilla, kahdella MTV Music Awardsilla sekä Grammyllä.

www.kylie.com