ellips_IG_ennakko

ellips_IG_ennakko

Haloo Helsinki! -yhtyeen solisti Elli Haloon sooloprojekti Ellips nähdään Konserttisalikiertueella ensi syksynä seuraavilla paikkakunnilla:

08.11. Espoo Sellosali
09.11. Hämeenlinna Verkatehdas
14.11. Hyvinkää Hyvinkääsali
16.11. Helsinki Peacock
20.11. Tampere Tampere-talo
22.11. Raahe Raahesali
23.11. Ylivieska Akustiikka
24.11. Vaasa Kaupunginteatteri
30.11. Lahti Sibeliustalo
01.12 Turku Logomo

Liput tulevat myyntiin torstaina 09.05.2019 klo. 09:00

Ellips rundi on lähtenyt käyntiin rakkauden liittävällä voimalla ja tuntuu mahtavalta vetää ‘Yhden naisen hautajaiset’ -levyn biisejä ihan uusille korville! Konserttisalirundiin kun on vielä aikaa, niin levy ehtii leijailla rauhassa ääniaalloilla, ja ehkä jotkut biisit saavat sitten vähän uusia sävyjä syksyyn mennessä!!;) Innolla odotan mitä keksitään! Nähdään syksyllä <>” – Elli toteaa.

Ellipsin albumi ”Yhden naisen hautajaiset” julkaistiin perjantaina 12. huhtikuuta ja se nousi suoraan Suomen Virallisen listan sijalle #1. Albumi sisältää singlet ”Maailma on rikki” ja “Kolera-allas”. Elli vastaa albumin sävellyksistä ja sanoituksista ja albumin on tuottanut Matti Mikkola.

Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music House Oy:n kautta.

www.ellipsmusic.fi
www.facebook.com/ellipsmusic
www.vallilamusichouse.fi