2365936574659657493

PMMP:N MATKALAULU ILMESTYY PERJANTAINA

Molemmat jäähallikeikat myytiin loppuun

PMMP:n uusi albumi, Matkalaulu, ilmestyy tämän viikon perjantaina 20. syyskuuta. Albumi sisältää uusia versioita yhtyeen omasta tähänastisesta tuotannosta. Albumin on tuottanut Samuli Kosminen. Kappaleiden sovituksista vastaavat Kosmisen lisäksi PMMP:n viisihenkinen kokoonpano, joka on koko kymmenen vuoden ajan pysynyt samana, eli basisti Juho Vehmanen, rumpali Heikki Kytölä, kitaristi Mikko Virta sekä laulajat Paula Vesala ja Mira Luoti. Albumilta julkaistaan single Matkalaulu, johon on myös valmistumassa musiikkivideo.

Yhtyeen viimeiset keikat ovat Helsingin Jäähallissa 26. ja 27. lokakuuta. Molemmat keikat ovat loppuunmyydyt.

PMMP päättää kymmenen vuotta kestäneen uransa tekemällä Viimeisten jäähallikeikkojen lisäksi  viimeisen kiertueensa. PMMP:n jäähyväiskeikat starttaavat 11. lokakuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolta. Kiertue pistäytyy myös Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa ja päättyy Helsingin Jäähalliin. Tällä hetkellä Jyväskylän, Kuopion, Lahden ja Seinäjoen keikat ovat jo loppuunmyydyt.

“Soitamme viimeisillä keikoillamme uusia ja vanhoja versioita meidän hiteistä ja harvinaisuuksistamme. Spektaakkelilta ei voida välttyä mikä jo festarikansalle onkin tullut vuosien mittaan selväksi!”, Paula kuvailee.

PMMP on tehnyt maassamme kymmenen vuoden aikana poikkeuksellisen menestyksekkään uran. Sen jokavuotiset pitkät kiertueet ovat olleet loppuunmyytyjä vuodesta toiseen. Bändi on palkittu yhteensä yhdeksällä Emma-palkinnolla. Jori Sjöroosin tuottamaa kuutta levyä on myyty yli 370 000 kappaletta ja myös radiohittejä on kertynyt valtava määrä, mm. “Rusketusraidat”, “Joutsenet”, “Oo siellä jossain mun”, “Päiväkoti”, “Matkalaulu”, “Henkilökohtaisesti”, “Joku raja”, “Lautturi”, “Heliumpallo” ja “Rakkaalleni”.

Matkalaulu

1. Heliumpallo                           

2. Matkalaulu

3. Se vaikenee joka pelkää   

4. Korkeasaari

5. Kiitos

6. Kovemmat kädet                 

7. Päiväkoti

8. Lautturi       

9. Kesäkaverit

10. Rakkaalleni

11. Oo siellä jossain mun

Viimeiset keikat-kiertue:

11.10. – Seinäjoki, Rytmikorjaamo
LOPPUUNMYYTY

12.10. – Tampere, Tampere-Live 2013, Tähti –Areena
LIPUT

17.10. – Jyväskylä, Lutakko
LOPPUUNMYYTY

18.10. – Oulu, Club Teatria
LIPUT

19.10. – Joensuu, Joensuu Areena
LIPUT

20.10. – Lahti,Sibeliustalo
LOPPUUNMYYTY

24.10. – Turku, Logomo
LIPUT

25.10. – Kuopio, Puikkari
LOPPUUNMYYTY

26.10. – Helsinki, Jäähalli

LOPPUUNMYYTY

27.10. – Helsinki, Jäähalli

LOPPUUNMYYTY

www.pmmp.fi

www.facebook.com/pmmprules