Neon 2 Ystävänpäivän tarina jatkuu -etäkonsertti on katsottavissa sunnuntaina 14.2.2021 Konsertin lippujen myynti alkaa tänään.

Lukuisista hiteistään ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Neon 2 heittää ystävänpäivän kunniaksi Neon 2 – Tarina jatkuu -striimikonsertin, jossa kuullaan yhtyeen suurimmat hitit ja tarinat niiden takaa. Konsertti on jatkoa suureen suosioon nousseelle samannimiselle konserttisalikiertueelle, joka sai alkunsa syksyllä 2019. Kiertuetta oli tarkoitus jatkaa vuonna 2020, mutta toistaiseksi uudet konserttipäivät on jouduttu siirtämään. Tänä ystävänpäivänä soitettava etäkonsertti onkin ainoa tänä vuonna esitettävä Tarina Jatkuu -konsertti.

 –On aivan mahtavaa päästä taas keikalle ja soittamaan yleisölle, vaikkakin virtuaalisesti.  Tarina Jatkuu-konsertissa esitämme Neon 2 – taipaleelta biisejä ja kerromme tarinoita biisien takaa sekä historiastamme. Luvassa on ystävyyden täyteinen intiimilta, Jussi Rainio ja Rami Alanko kertovat.

NEON 2 Ystävänpäivän konsertti TARINA JATKUU

Sunnuntaina 14.2.2021, klo 18.00

Konsertin kesto: 75-90 min

Liput: 14,90 € sis. palvelumaksut

Lippu.fi ja korvamato.fi

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

Neon 2

Vuonna 1992 ensimmäisen levynsä julkaissut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä esikoisalbumillaan Polku. Hiteistään Tässä Talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa tunnettu yhtye oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia popilmiöitä. Liki parinkymmenen vuoden tauon jälkeen yhtye palasi We Want More -ohjelmassa vuonna 2014. Viime vuosina yhtye on julkaissut muutaman uuden kappaleen ja esiintynyt konserttisalikiertueiden lisäksi festivaaleilla. Vuonna 2019 yhtyeen Jussi Rainio hurmasi suomalaiset monipuolisuudellaan ja heittäytymisellään suositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jossa hänet äänestettiin voittoon.