574681_414331578664413_1436503666_n

Tampereen Messut Oy järjestää lauantaina 30. marraskuuta Tampere X-mas 2013 -konsertin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uudella TähtiAreenalla. Illan huippuesiintyjinä nähdään Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir sekä Eppu Normaali. Liput pikkujoulukauden suurkonserttiin tulevat myyntiin ensi maanantaina 23. syyskuuta 2013 klo 9 Tiketissä.

Legendaarinen bändi Leningrad Cowboys järjestää The Russian Air Force Choirin kanssa konserttikiertueen marras-joulukuussa. Ohjelmistosta löytyy tuolloin bonuksena myös muutama yhteinen joulukappale. Red Xmas Party -nimellä kulkeva kiertue nähdään aiemmin ilmoitettujen paikkakuntien eli Helsingin, Turun, Jyväskylän, Kuopion ja Hämeenlinnan lisäksi myös Tampereella. Tampereen Messut Oy:n uusi konserttitapahtuma Tampere X-mas 2013 erottuu muusta Red Xmas Party -kiertueesta sillä, että saman illan aikana TähtiAreenan lavalle nousee niin ikään legendaarinen yhtye Eppu Normaali. Molemmilta kokoonpanoilta on luvassa täyspitkät keikat.

– On upeaa saada tämän luokan tähdet esiintymään samassa konsertissa uudella TähtiAreenalla. Tampere X-mas 2013 tulee ehdottomasti olemaan yksi suurimmista ja parhaimmista pikkujoulukauden tapahtumista Tampereella. Näihin bileisiin kannattaa ostaa lippu hyvissä ajoin. Ensimmäinen uudessa hallissa toteutettava konsertti Tampere Live 2013 on jo myyty loppuun, vaikka tapahtuma on vasta lokakuussa. Konsertteihin odotetaan 3000 musiikin ystävää, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

– Uusi loistokas TähtiAreena tarjoaa hulppeat puitteet keikkasetillemme, jota ei voi sen mittavuuden vuoksi viedä minne tahansa. Olemme otettuja, että saamme samana iltana jakaa lavan suomirokin jättiläisen Eppu Normaalin kanssa. Vaikka he laulavatkin ‘Njet, njet’, me huudamme ‘Da Da’, veistelee Leningrad Cowboys -leiristä Sakke Järvenpää.

– Eppu Normaali keikkailee niin harvakseen, että jokainen esiintyminen on juhla, ainakin yhtyeelle. Joulun alla kyseessä on tietenkin tuplajuhla ja kun samalla soitetaan vuoden 2013 viimeinen keikka, niin sehän on yhteensä triplajuhla, kommentoi Eppu Normaalin rumpali ja Akun Tehtaan toimitusjohtaja Aku Syrjä.

Ennakkolipunmyynti alkaa ensi maanantaina

Tampere X-mas 2013 -konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 23.9.2013 klo 9. Ennakkolippuja myy Tiketti. Normaalin bilelipun hinta on 40 euroa / lippu (+ kulut). Liput ovelta 42 euroa / lippu. Myynnissä on myös Silver VIP -lippuja hintaan 60 euroa / lippu (+ kulut) ja Gold VIP -lippuja hintaan 119 euroa / lippu (+ kulut). VIP-liput sisältävät muun muassa oman sisäänkäynnin ja anniskelualueet sekä maksuttoman vaatesäilytyksen. Gold VIP -lippuun kuuluu lisäksi venäläishenkinen Zakuska-illallinen.

Tarkemmat tiedot lipuista TähtiAreenan nettisivuilla www.tahtiareena.fi tiistaina 17.9.2013 klo 17 sekä Tiketin nettisivuilla www.tiketti.fi.