HZ_1920x1080

Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle aiotut The Music of Hans Zimmer & Others – A Celebration of Filmmusic ja The Lord of the Rings and The Hobbit -konsertit järjestetään 17-21.11.2021. Konserttipaikat säilyvät ennallaan.

Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusina konserttipäivinä. Siirto koskee myös konsertteihin mahdollisesti ostettuja ruokapaketteja. Liput voi myös palauttaa 31.3.2021 mennessä, jolloin lipunhinnan saa takaisin käsittelyajan puitteissa. Katso uudet konserttiajat alta. 

THE MUSIC OF HANS ZIMMER & OTHERS – A CELEBRATION OF FILMMUSIC

Ke 17. 11.        Helsingin jäähalli, Helsinki klo 19.00

La 20.11.         Tampere-talo, Tampere klo 19.00

Su 21.11.         Logomo, Turku 19.00 

Helsingin Kulttuuritalossa, Turun Logomossa ja Tampere-talossa järjestettävässä The Music of Hans Zimmer & Others – A Celebration of Filmmusic –konsertissa kuullaan filmimusiikin rakastetuimpia klassikoita perinteikkään The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus –sinfoniaorkesterin esittämänä.

 Konsertin kappalevalikoima rakentuu pääosin lukemattomia palkintoja Oscarista kahteen Golden Globeen ja neljään Grammyyn voittaneen Hans Zimmerin sävellyksistä. Zimmerin elokuvamusiikkiklassikoiden lisäksi konsertissa on mukana myös Ennio Morriconen ja Klaus Bladeltin sävellyksiä. Noin kaksituntisen konsertin kapellimestarina toimii Yuri Karavaev ja sen solistina laulaa saksalainen sopraano Johanna Krumin.  Audiovisuaalinen konsertti sopii kaikenikäisille kuulijoille.

THE LORD OF THE RINGS AND THE HOBBIT

To 18.11.         Helsingin jäähalli, Helsinki klo 19.00

La 20.11.         Tampere-talo, Tampere klo 15.00

Su 21.11.         Logomo, Turku 15.00

The Lord of the Rings and the Hobbit -konsertti perustuu J. R. R. Tolkienin legendaarisiin Taru sormusten herrasta ja Hobitti –kirjasarjoihin.  Tässä sinfoniaorkesterin ja kuoron esittämässä konsertissa Tolkienin tuplatrilogiat heräävät eloon iltapäivän ajaksi.

Yuri Karavaevin johtaman perinteikkään The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus –sinfoniaorkesterin ja kuoron lisäksi konsertissa kuullaan myös skotlantilaisnäyttelijä-muusikko Billy Boydia, joka näytteli Peregrin Tukin eli Pippinin roolin Taru sormusten herra –elokuvissa. Taru Sormusten herra ja Hobitti –elokuvasarjojen musiikit on säveltänyt Howard Shore, joka on saanut peräti kolme Oscar-palkintoa näistä töistään.