zaanimari_parikuva08

zaanimari_parikuva08

Marin ja Zaanin Stand Up -kiertue 2020 starttaa maaliskuussa

Mari Perankoski täyttää maaliskuussa 50 vuotta. Mitä tekee Suomen näyttelijöiden parhaimmistoon kuuluva nainen sen kunniaksi? Nouseeko hän Kansallisteatterin lavalle tai nappaako hän pääroolin 2020 puhutuimmasta elokuvasta? Pitääkö sappatti vuoden kirjoitellen elämänkertomusta? Ei. Hän päättää tehdä stand up kiertueen. Asiaa on paljon hauskasti kerrootuna. Kiertueelle lähtee mukaan myös stand upin pitkänlinjan konkari Zaani.

Tämä parivaljakko on juoninut jo pitkään yhteistä showta ja nyt se vihdoinkin toteutuu. Kiertueella selviää ainakin, onko Mari feministi ja Zaani sovinisti tai toisinpäin? Lähipiiriissä kuiskitaan, että tätä ihmiskoetta on pakko tulla katsomaan! Savolaisakka ja Suomen-Ranskalaisveijari samassa showssa on varmasti toimiva yhdistelmä, jota kukaan ei ole livenä nähnyt. Älä missään nimessä jätä välistä, koska 50 vuotta täytetään vain kerran! Paitsi Zaani 3 vuoden päästä. Meno äityy välillä sen verta hurjaksi, että esityksellä on ikärajana K18.

Kiertue kattaa seuraavat paikat:
6.3. Kotka, Konserttitalo
11.3. Varkaus, Warkaus-sali
13.3. Joensuu, Carelia-sali
20.3. Kajaani, Kaukametsän Sali
2.4. Uusikaupunki, Cruselli
3.4. Seinäjoki, Seinäjoki-Sali

Lipput myy Lippupiste:
https://www.lippu.fi/artist/zaani/marin-ja-zaanin-stand-up-kiertue-2698372/