f0257fad6b204f6612e1d2d479fd883b

TOLKUTON SPEKTAAKKELI ON KAIKKIEN AIKOJEN PLÄJÄYS ! UMMEHTUNUT TUULAHDUS HUUMORIN HISTORIASTA,  JOKA KAIKKIEN ON KOETTAVA! VAIKKA VÄKISIN!

Suomalaisen viihdehistorian supertähti, loistelias ja megalomaaninen Pirkka-Pekka Petelius valtaa Hartwall Arenan Tolkuttomalla Spektaakkelillaan 17.2.2017. Luvassa on riemun kavalkadi, kun tämä sketsihahmojen mestari marssittaa rakastetuimmat hahmonsa samalle lavalle. Tiedossa on ”tolkutonta muistelua”, kun mm. Herra 47 ja James Potkukelkka pääsevät valloilleen. Vauhdikasta menoa ja yllätysvieraan sisältävän spektaakkelin ohjaa vahvan viihdekokemuksen omaava, nerokas Jani Volanen (Studio Julmahuvi, Ihmebantu, Putous).  Illan musiikista vastaa supermaestro, kapellimestari Sami Pitkämö  Kaksi ja puoli tuntia väliaikoineen kestävän show’n hanurissa roikkuu Sami Hedberg.

” Tulkaa kaikki –tai edes joku !”  ”Rikkaimmat eturiviin!”  ”Väkisinnauru sallittua !”  ”Tämä on tehty rakkaudesta, intohimosta ja suuresta rahasta ” hehkuttaa Pirkka-Pekka Petelius.

Tolkuton Spektaakkeli –liput tulevat myyntiin maanantaina 5.12.2016. Liput alkaen 39,50€ palvelumaksuineen. Tolkuttoman Spektaakkelin tuottaa Warner Music Live ja Tuotanto Oy Säihky.