6

Tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailu on yksi iso kisa ja paljon muuta! UMK17 järjestetään 28.1.2017 Espoon Metro Areenalla. Mukana on 10 kilpailijaa ja luvassa on maan parhaiden tekijöiden tuottama bileshow.

Juuri julkistetut kilpailijat ovat Alva, Anni Saikku, Club La Persé, Emma, Günther & D’Sanz,
Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies, Lauri Yrjölä, My First Band, Norma John ja Zühlke!

Lauantaina 28.1. Yle TV2:ssa suorana esitettävän kilpailun juontaa Krista Siegfrids, kommentaattorina toimii Mikko Silvennoinen. Väliaikaesiintyjänä nähdään muun muassa vuoden pohjoismainen poptapaus Marcus & Martinus!

Tuottaja Anssi Autio kertoo, että tavoite yhdestä muhkeasta spektaakkelista on ollut sama UMK:n alusta lähtien.

“Vuosien aikana on kasvatettu eri osa-alueita, hiottu tuotannon yksityiskohtia, nykyaikaistettu sisällöntuotantoa ja luotu UMK:sta huippuilmiö Suomen somekartalle. Nyt tämä kaikki jalostetaan yhdeksi massiiviseksi livetapahtumaksi yhteistyössä Live Nationin kanssa. UMK:n ja Live Nationin yhteinen maali on nostaa UMK seuraavalle tasolle – jolle se kuuluu”, Autio sanoo.

Jo ennen UMK17-show’ta tapahtuu paljon. Esimerkiksi uudenvuodenaattona esitetään jo perinteeksi muodostunut UMK Esikatselu, jossa Mikko Silvennoisen johdolla katsotaan, kuunnellaan, ruoditaan ja pisteytetään kaikki Uuden Musiikin Kilpailun 2017 kisabiisit videoineen.

Paras tapa pysyä kärryillä on yle.fi/umk ja seurata tunnistetta #umk17 sosiaalisessa mediassa.

4477119d96e5d6958526b58b99cfa68b

Kilpailijat ja biisit:

Alva – Arrows

Anni Saikku – Reach Out For The Sun

Club La Persé – My Little World

Emma – Circle Of Life

Günther & D’Sanz – Love Yourself

Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies – Caveman

Lauri Yrjölä – Helppo elämä

My First Band – Paradise

Norma John – Blackbird

Zühlke – Perfect Villain