1324f7adecfe3f8fcf4269f08b175639_264741

Stars Show XXL on revyymäinen laulu- ja puheimitaatioshow, jossa näyttelijä Jarkko Tamminen imitoi ja parodioi yli 40 tunnettua tähteä. Lavalla nähdään sekä kotimaisia että ulkomaisia kasvoja musiikin, viihteen, urheilun ja politiikan huipulta. Ajankohtaisista aiheista ja tarttuvista hittibiiseistä rakentuu esitys, jollaista ei ole aiemmin Suomessa nähty.

Jarkon lisäksi lavalle nousee mm. Tähdet Tähdet -ohjelmassa ihastuttanut Laura Voutilainen, joka esiintyy Stars Show’ssa myös imitaattorina! Vauhdikasta tanssiryhmää tähdittävät Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut tanssijat: Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Marko Keränen ja Matti Puro. Illan menevästä biitistä vastaa huikea Kalle Torniaisen kokoama livebändi.

Lisäksi Hartwall Arenalla on mukana suuri joukko vierailevia tähtiä, mm. Robin, Jarkko Ahola, Paula Koivuniemi, Jope Ruonansuu, Roope Salminen, Joonas Nordman ja Krista Siegfrids. Yhteensä vieraita tullaan näkemään toistakymmentä. Voidaan siis puhua Show’sta isolla S-kirjaimella!

Tätä pikkujouluperjantain ilotulitusta ei kannata missata!

OSTA LIPUT TÄSTÄ

STARS SHOW XXL – MAAILMAN SUURIN IMITAATIOSHOW
Pe 25.11.2016 Hartwall Arena, Helsinki
Show klo 19:30, ovet klo 18:00
Liput alk. 29,50 €