villevalle

Lähde sinäkin mukaan auttamaan pieniä potilaita! Konsertissa kuullaan UMOn 17-henkistä big bandia solistinaan Vesa-Matti Loiri, Johanna Försti ja Gracias.

Ville ja Valle -hyväntekeväisyyskonsertin tuotto lahjoitetaan Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Konserttiin myydään lippuja eri hintakategorioissa, joten voit valita lahjoitukseen haluamasi summan 20 ja 200 euron väliltä. Lippupalvelu lahjoittaa lippujen välityspalkkiot samaan keräykseen. Voit ostaa samalla syyskuussa ilmestyvän Ville ja Valle -CD-levyn! Myös jokaisesta myydystä CD:stä lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen. Tee lahjoitus hyvän asian puolesta ja tilaa lippusi tämän linkin kautta!

Ville ja Valle on uusi värikäs lastenmusiikkiproduktio, joka perustuu Eero Koivistoisen lastenlevyklassikkoon Muusa ja Ruusa vuodelta 1972. Mukana on uusia versioita Kirsi Kunnaksen lyriikoihin sävelletyistä vanhoista suosikkilauluista, kuten Jussin Talo ja Mistä on pienet pojat tehty, sekä aivan uusia kappaleita Timo Kiiskiseltä, Mikko Perkoilalta ja Juha Itkoselta. Kaikki sävellykset ovat Eero Koivistoisen käsialaa.

Ville ja Valle – UMO & Vesa-Matti Loiri ja Johanna Försti feat. Gracias
Liput
Voit valita lahjoitukseen haluamasi summan 20 ja 200 euron väliltä