Suomen iskelmätaivaan eturivin naisartisti Saija Tuupanen julkaisee odotettua uutta musiikkia.

– Vaarallisen hyvää julkaistaan syntymäpäivänäni maanantaina 31. toukokuuta. Mikä parasta, samana päivänä julkaistaan myös musiikkivideo, joka kuvattiin Vanajanlinnan upeassa miljöössä. Videon on käsikirjoittanut, ohjannut ja tuottanut Sami Hedberg. – Yhteistyö oli tosi antoisaa ja mukavaa, iloitsee Saija.

Nyt korona-aikana on Saijalla jälleen vahvasti kasvanut palo musiikin tekemiseen. Kappaleen tuottajana on Pertti Haverinen.

– Oli mahtavaa tehdä Pertti Haverisen kanssa yhteistyötä pitkästä aikaa, koska olen hänen kanssaan aikoinaan tehnyt kaksi albumia. Niistä ajoista on toki jo kymmenisen vuotta vierähtänyt, muistelee Saija.

– Nyt on ollut hyvä draivi päällä, ja oli aivan mahdottoman mukava tehdä uutta musiikkia, kun valoakin on jo näkyvissä tunnelin päässä. Edellisestä sinkusta onkin kulunut jo melkein vuosi. Hui, miten aika vierii nopeasti, Saija hymyilee odottavaisena.

– Vaarallisen hyvää on hyväntuulen kappale. En malta odottaa, että pääsen tätä buggia estradeille vetämään. Ensimmäinen varsinainen korona-ajan jälkeinen keikka on vielä kysymysmerkkinen, mutta uskallan jo sanoa, että Jyväskylässä Ränssin Kievarilla ollaan 11.7.2021.

c2fpametdhv1cgfuzw4tdmgty2rzmjftzwq--425x425-5703897

Saija Tuupanen – Vaarallisen hyvää, cds
Julk. 31.5.2021
FIMGM2100006 / MGM-555
Säv., san., sov. Pertti Haverinen
Tuottaja: Pertti Haverinen
Äänitys ja miksaus: Falcon Studio / Pertti Haverinen
Magnum Music / MagnumLive Oy 2021

Saija Tuupanen – Vaarallisen hyvää, musiikkivideo
Julk. 31.5.2021
Artisti: Saija Tuupanen
Ohjaaja, vastaava tuottaja: Sami Hedberg
Avustava ohjaaja ja tuottaja: Lumi Rae-Vuorialho
Assistentit: Heidi Rautsiala, Tona Leppänen
Kuvaus, editointi, valot: Niklas Vainio
Kuvat: Mira Tiinanen
Meikit: Oona Roivainen
Hiukset: Ninja Lintumäki