VIK PRESSB

Christer Sjögrenin ja Vikingarna -yhtyeen paluuta on odotettu jo 16 vuotta.

Puistokonsertti Porvoonjoen varrella

Heinäkuulle alunperin suunniteltu odotettu tapahtuma toteutuu nyt 12.9. Taidetehtaan ja Navigaatiokentän yhteenlaskien noin 20 000 m2`n alueella ulkoilmakonserttina, jossa kaikille ennakkoon lipun ostaneille on istumapaikat. Lisäksi siellä on väljää tilaa, mikäli halutaan fiilistellä seisaaltaan ikimuistoisen konsertin tahdissa. Ruuhkat ja lavanedustungos on järjestelyin eliminoitu.

Turvallisuus sivuuttaa ravintolapalvelut

Tällä kertaa emme turvallisuussyistä järjestä ulkona mitään ravintolapalveluita, koska niissä riskit ruuhkautumiseen ovat ilmeiset. Olemme kuulleet asiakkailtamme, että oman suosikin turvallinen näkeminen nyt on tärkeintä. Ennakkoon tilatut ruokailupaketit hoidetaan taidetehtaan ravintoloissa.

Paikalle saapuvan yleisön toivotaan auttavan näissä terveystalkoissa omalla toiminnallaan. Suosittelemme myös itse kullekin sopivan kasvomaskin hankkimista ja käyttöä konsertissa. Pukeutuminen kannattaa päättää vallitsevan sään mukaan. Paikalla ovat alansa ammattilaiset liikennettä ohjaamassa, alueella opastamassa ja ensiapupalveluissa.

Paikalle saapuminen on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi ja konsertin kesto kokonaisajaltaan lyhyeksi.

Aikataulu ja järjestelyt on tarkkaan mietitty

Alue avataan klo 17 ja toivomme konserttivieraita saapumaan paikalle liikenteenohjaajien neuvoja noudattaen. Konserttiaika on klo 18-22, Vikingarna aloittaa n. klo 19, mukana ovat myös Tommys ja Wallo as Roy Orbison.

Esiintyjienkin turvallisuus taataan tiukoin järjestelyin. Vikingarna saapuu päivällä lentokentälle, sieltä suoraan konserttiin, sitten hotelliin ja heti sunnuntaina takaisin Ruotsiin.

Katsomme näillä järjestelyillä saavamme aikaan parhaan mahdollisen elämyksen kaikille osallistujille.

Uskomme tulevaisuuteen, siispä myös ensi kesänä tavataan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Christer Sjögren ja Vikingarna ovat jo tähän sitoutuneet ja jotain uuttakin on luvassa.