Kuvaaja: Liisa Marjomäki

Katri Helenan toteutuvat joulukonsertit 2022: Nastola (Lahti), Tampere, Salo ja Korpilahti (Jyväskylä)

Suomalaisten rakastama sinivalkoinen ääni Katri Helena sittenkin joulukiertueelle joulukuussa 2022

Ohjelmatoimisto MagnumLive Oy on ottanut toteutettavakseen RH Entertainment -konkurssipesältä Katri Helenan neljä joulukuun konserttia. Lippupiste jäädytti hetkeksi kaikki konkurssin tehneen RH Entertainmentin tapahtumat. Nyt Katri Helenan joulukiertueen neljän kirkkokonsertin myynti on avautunut uudelleen. Näihin konsertteihin aiemmin ostetut liput kelpaavat suoraan kyseisiin tapahtumiin.

– On ihanaa päästä laulamaan taas joulumusiikkia. Matkaan lähdetään sillä ajatuksella, että Tulkoon joulu! Konserteissa kuullaan sekä jouluklassikoita että uudempia, koskettavia joulutarinoita. Omasta, vanhemmasta jouluohjelmistostani kuullaan ainakin Joulumaa ja Aavistus, jotka ovat yleisön toivomuslistalla joka vuosi. Säestyksestä huolehtii taidolla ja tunteella Tessa Virta -orkesteri, Katri Helena kertoo.

Toteutuvat Katri Helenan joulukonsertit 2022
La 10.12. Lahti / Nastola, Nastolan kirkko
Su 11.12. Salo, Uskelan kirkko
Ke 14.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
La 17.12. Jyväskylä, Korpilahden kirkko

Konsertit alkavat klo 18.30. Konsertin kesto on n. 75 min. Konserteissa ei ole väliaikaa. Konsertit ovat ikärajattomia. Liput 37,50 € sis. palvelupalkkion, ovelta 40 €

• Linkki lipunmyyntiin: https://www.lippu.fi/artist/katri-helena/katri-helena-joulukonsertti-3224508/

Konsertit toteutetaan yhteistyössä Hype Productionsin kanssa.

Katri Helenan agentti Tommi Liimatainen Hype Productionsista tiedottaa:
– Ilolla vihdoin ilmoitamme, että pääsemme toteuttamaan nämä konsertit yhdessä uuden yhteistyökumppanin MagnumLive Oy:n kanssa. Lämpimästi tervetuloa!

Valitettavasti joudumme perumaan alla olevat konsertit:

7.12.2022 Tuomiokirkko, Mikkeli – peruttu
8.12.2022 Marian kirkko, Lappeenranta – peruttu
18.12.2022 Liikuntahalli, Valkeakoski – peruttu

Peruuntuneiden konserttien lipun ostaneille aiheutuva vahinko on konkurssissa valvottavaa velkaa, josta vastaa RH-Entertainmentin konkurssipesä.

Konkurssipesä pyytää ilmoittamaan saatavat sähköpostitse osoitteeseen: rh@krogerus.com

Viestissä pyydetään ilmoittamaan velkojan yhteystiedot, saatavan määrä ja peruste sekä tieto siitä, milloin lippu on ostettu.

Katri Helena
Lähes 500 levytettyä kappaletta ja melkein 60 vuotta kestänyt laulajan ura ovat tehneet Katri Helenasta yhden Suomen menestyneimmistä naisartisteista. Viime vuosina harvakseltaan konsertoinut Katri Helena julkaisi viime vuonna Jouluradion virallisen Hoosianna-kappaleen.

Katri Helenan ensimmäinen levytys oli vuonna 1963 julkaistu Poikien kuvat -laulu. Sittemmin Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Katri Helenan äänitteitä on myyty liki 2 miljoonaa kappaletta.

https://www.facebook.com/katrihelenaofficial