Haloo Helsinki! -yhtyeen Olympiastadionin keikka järjestetään kesällä 2022.

Bändin oli tarkoitus esiintyä elokuussa 2021 Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja.

Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian, ja näin mittavan konserttituotannon läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, sillä Olympiastadionille odotetaan konserttiin noin 40 000 konserttivierasta.

Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan yhtyeen kaikkien aikojen suurinta keikkaa turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia!

“Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että tämän vuoden elokuuksi suunniteltua Haloo Stadion! -konserttia ei voida toteuttaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti elokuussa 2021. Tämä on luonnollisesti pettymys meille kaikille. Olemme treenanneet ja suunnitelleet bändimme uran suurinta show’ta useita kuukausia. Mutta ei lannistuta tästä, eikä menetetä uskoa, vaan kohdistetaan katseet tulevaisuuteen. Lupaamme tarjota teille kesällä 2022 entistä nälkäisemmän ja energisemmän Haloon! Suuria tunteita, yhteislaulua ja ennen kaikkea yhdessäoloa, kirkkaan valomeren loisteessa Helsingin taivaan alla. Sen takaamme, että illasta tulee ikimuistoinen! Tässä kohtaa oli kuitenkin pakko ottaa realiteetit huomioon, koska show’n teknisten valmistelujen tuotantoaikataulut muodostuivat liian tiukoiksi vallitsevassa maailmantilanteessa. Aika yksinkertaisesti loppui kesken. Mutta onneksi valoa siintää tunnelin päässä, ja hetki kun maltetaan vielä, niin voimme taas nauttia yhdessäolosta. Näin uskomme! Laitetaan hetkeksi silmät kiinni, hypätään mielikuvissa stadikalle tanssimaan, laulamaan ja bailaamaan yhdessä frendien ja läheisten kanssa. Se hetki nimittäin tulee vielä, ja meillä kaikilla on todellakin “Jotain mitä odottaa yhdessä!” – kommentoi Haloo Helsinki!

Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan.
Jos kuitenkin haluat palauttaa lipun, katso palautusohjeet ja lisätiedot Lippupisteen sivuilta ao. linkistä. Lippujen palautusoikeus on voimassa 17.7.2021 asti.

www.lippu.fi/artist/haloo-helsinki/

Uusi konsertti järjestetään vuonna 2022:

Haloo Helsinki! – Haloo Stadion!
La 18.6.2022, Olympiastadion, Helsinki

UKK:

MIKSI TAPAHTUMA PERUTTIIN?
Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä elokuussa Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikan järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja. Koska toistaiseksi ei ole varmuutta, että tapahtuma voidaan järjestää ilman yleisörajoituksia ja turvavälejä on peruminen tässä vaiheessa välttämätöntä.

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?   
Haloo Helsinki! -yhtyeen konsertin uusi päivämäärä on 18.6.2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!

MITEN JO OSTETTUJEN LIPPUJEN KANSSA KÄY?
Jo ostettu konserttilippu käy sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!

VAPAUTUUKO TAPAHTUMAAN VIELÄ LIPPUJA?
Mikäli tapahtumaan vapautuu palautusten myötä lippuja myyntiin infoamme siitä erikseen.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN LIPPUA OSTAESSA?
Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

VOITIN LIPUT TAPAHTUMAAN PAIKASTA X TAI Y. MITEN LIPULLENI KÄY??
Palkintolippusi käy sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Jos et ole vielä saanut lippuasi lähetetään se sinulle viimeistään 1kk ennen tapahtumaa!

MITÄ TEEN KESÄLLE 2021 MAJOITUSTEN KANSSA?
Tapahtuma ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

OLEN OSTANUT JO JUNA-/BUSSILIPUN, MITEN TOIMIN?
Tapahtuma ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

MITEN SAAN YHTEYDEN KONSERTIN JÄRJESTÄJÄÄN?
Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa tapahtumat@nelonenmedia.fi