8d0214f6-8c96-9593-ea27-eaa5b12fc8ba

Rocklegenda Queenin ja popin supertähti Adam Lambertin eilen julkistettu Hartwall Arenan konsertti on herättänyt niin suuren kysynnän, että myyntiin tulee myös lisäkonsertti. Lisäkonsertti järjestetään alkuperäisen keikkapäivän jälkeen maanantaina 25.7.2022. Lisäkonsertin lipunmyynti on nyt käynnissä.

Suomessakin muutamaan kertaan yleisönsä hurmanneen Queen + Adam Lambertin jo vuonna 2019 alkanut Rhapsody World Tour saapuu Suomeen heinäkuussa 2022. Suosittu kiertue on jo ehtinyt vierailla suurilla areenoilla Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta. Suomalaisten onneksi supertähtien kalenterista löytyi tilaa kahdelle Suomen-keikalle. Englannista 28.5.2022 käynnistyvä Rhapsody World Tour -kiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle maanantaina 25.7.2022. Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor heittävät yhdessä Adam Lambertin kanssa 34 keikkaa Englannissa ja Euroopassa.

Parhaimmillaan yli 60 000 hengen konserttiyleisöjä keränneen kiertueen on sanottu laajentavan käsityksiä siitä, minkälainen keikkaelämys voi olla. Visuaalisesti vaikuttavan show’n ovat suunnitelleet Queenin kanssa pitkään yhteistyötä tehneet Stufish Entertainment Architects’in Ric Lipson ja Rob Sinclair.

Queenin ja Adam Lambertin yhteistyö käynnistyi American Idolin finaalista vuonna 2009, ja sittemmin he ovat kiertäneet menestyksekkäästi maailmaa yhdessä. Viime vuosiin mahtuu lukuisia loppuunmyytyjä areenakeikkoja, jättimäisiä festivaaleja sekä arvostettuja palkintoja. Tähän mennessä Queen + Adam Lambert on soittanut 218 esitystä lähes neljän miljoonan katsojan yleisölle.

KONSERTIT:
Queen + Adam Lambert (UK/US): The Rhapsody Tour
Su 24.7.2022 Hartwall Arena, Helsinki
Ma 25.7.2022 Hartwall Arena, Helsinki – Lisäkonsertti
Ovet 18.30

LIPUT:
Palvelumaksuineen 89 / 99 / 119 / 129 / 159 €
Tapahtumaan on saatavilla myös VIP-paketteja.

www.queenonline.com
www.livenation.fi