Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävä Järvenpää Soi -festivaali kerää kotimaiset huippuartistit Järvenpäähän

Jo kahtena kesänä kymmenentuhatpäisen yleisön Järvenpään Rantapuistoon kerännyt Järvenpää Soi -festivaali julkistaa kesän 2021 ohjelmiston. Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävän kaupunkifestivaalin tähtinä nähdään useita stadionluokan artisteja. Mukana ovat mm. BEHM, Eppu Normaali, Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Antti Tuisku, Erika Vikman ja Arttu Wiskari. Viime vuonna loppuunmyydyn festivaalin lipunmyynti on käynnissä, erikoishintaisia kolmen päivän lippuja on saatavilla rajoitettu erä.

Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävä Järvenpää Soi -festivaali kerää elokuussa 2021 Järvenpään Rantapuistoon ennennäkemättömän kattauksen kotimaisia huippuartisteja. Mukana ovat mm. Emma Gaalassa historialliset seitsemän palkintoa pokannut BEHM, suomirock-legenda Eppu Normaali, Suomen suosituin bändi Haloo Helsinki!, juuri uuden albumin julkaissut Kaija Koo, Kuningaskobra-hitillään hurmannut Stig, Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku, monilahjakkuus Vesala, Syntisten pöytä -kappaleellaan eturivin artisteihin noussut Erika Vikman ja jättihittiä toisensa perään julkaiseva Arttu Wiskari. Torstaina 5. elokuuta käynnistyvän festivaalin kaikki esiintyjät löydät alta.

Koronaturvallisesti järjestettävän Järvenpää Soi -festivaalin aikana alueella on monipuolista ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä. Täysi-ikäisille suunnatun festivaalin lipunmyynti on käynnissä. Erikoishintaisia kolmen päivän lippuja on saatavana rajoitettu määrä.

Historian ensimmäinen Järvenpää Soi -festivaali järjestettiin kesällä 2019, jolloin keräsi yli 10 000 kävijää. Järvenpää Soi päästiin järjestämään myös kesällä 2020 koronaviruspandemiasta huolimatta. Tuolloin kävijöitä oli molempina päivinä 5000 ja isommalla alueella järjestetty festivaali oli rajoitetulla kapasiteetilla loppuunmyyty.

JÄRVENPÄÄ SOI 5.-7.8.2021

Rantapuisto

Auki to klo 15-01. Pe ja la klo 13-01

ikäraja K 18

TORSTAI 5.8.

Kaija Koo

Uniklubi

Joel Herttua

Mikael Gabriel

Antti Tuisku

PERJANTAI 6.8.

Laura Voutilainen

Stig

Vesterinen Yhtyeineen

Chisu

Ressu Redford

BEHM

Haloo Helsinki!

LAUANTAI 7.8.

Vesala

Mamba

Dingo

Neon 2

Erika Vikman

Arttu Wiskari

Eppu Normaali

Liput: Lippu.fi

Järjestäjä: RH Entertainment Oy