Suvi Teräsniska ja Jarkko Ahola loistavat, Tall Ships Races Music Festival -konsertin solisteina
Mukana illassa myös Pietarin Petrotonika Symphony Orchestra

Turun The Tall Ships Races -purjehduskisan yhteydessä järjestettävä musiikkitapahtuma Tall Ships Races Music Festival täydentää ohjelmistoaan. Karita Mattilan ja Waltteri Torikan tähdittämän avauskonsertin ohella Turun linnan puistossa kuullaan toinen kahden upean artistin ilta, kun Suvi Teräsniska ja Jarkko Ahola esiintyvät tiistaina 6. heinäkuuta kuultavan konsertin solisteina. Illan taustalla loistaa myös avauskonsertissa kuultava, Turun ystävyyskaupungista saapuva Pietarin Petrotonika Symphony Orchestra. 

”Tästä tulee upea konsertti! On hienoa olla mukana laulamassa ison orkesterin kanssa. Tämä on laulajalle suuri kunnia”, Suvi Teräsniska kertoo.

“Kun kuulin mahdollisuudesta esiintyä pitkästä aikaa sinfoniaorkesterin kanssa ja vielä kansainvälisen yhteistyön merkeissä, ei tarvinnut kauaa miettiä vastaustaan. Lisäksi konsertin miljöö antaa varmasti oman hienon säväyksensä kokonaisuuteen”, Jarkko Ahola toteaa.

The Tall Ships Races on Suomen kesän 2021 suurin yleisötapahtuma, johon odotetaan satoja tuhansia ihmisiä. Tapahtuma on myös Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlavuoden kohokohta.

Turun kaupunki on valittu yhdeksi viidestä isäntäsatamasta vuoden 2021 The Tall Ships Races -tapahtumaan. Valinta korostaa Turun merellistä roolia vahvana tapahtumakaupunkina ja elämyksien tuottajana. Myös tapahtuman aluetaloudelliset vaikutukset ja matkailuvaikutukset ovat merkittäviä ja pitkäkestoisia.

Tall Ships Races Music Festivalissa on kuultu aiemminkin suuria tähtiä, ja mukana ovat olleet kovimpien suomalaisnimien ohella esimerkiksi Pet Shop Boys, Liam Gallagher sekä Hurts. Tulevan Tall Ships Races Music Festivalin järjestävä Loud N’ Live on ollut mukana järjestämässä suurten purjelaivojen kisan yhteydessä pidettävää tapahtumaa jo vuonna 2017.

Ennakkoliput Suvi Teräsniskan ja Jarkko Aholan Tall Ships Races Music Festivalin konserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona 3.2. kello 9.00.

Ikärajattoman konsertin liput alkaen 39€

The Tall Ships Races järjestetään Turussa 5.–8.7.2021.
www.tallshipsmusicfestival.fi