saara baga wide better

Lontoossa kuvatulla näyttävällä videolla Saaran rinnalla nähdään kappaleessa feattaava Baga Chipz, joka on yksi Englannin tunnetuimmista drag queeneistä.

Saara Aalto julkaisee musiikkivideon elokuun lopussa julkaistuun When The Sun Goes Dow -kappaleeseen. Mm. David Guettalle ja One Directionille työskennelleen Red Triangle –tuottajatiimin kanssa tehdyllä biisillä feattaa Englannin tämän hetken suosituin drag queen Baga Chipz, jolla on mm. Instagramissa lähes 400 000 seuraajaa. Kappale on herättänyt kiinnostusta ympäri Euroopan, ja se on lisätty mm. brittiläisen The Hits Radion Pride-soittolistalle.

Saara Aalto ja Baga Chipz nähdään yhdessä lontoolaisessa The Stratford hotellissa syyskuun puolessa välissä kuvatussa videossa. Tarkkojen turvatoimien ja maskien kanssa kuvatun videon on ohjannut lontoolainen Samuel Douek, joka on musiikkivideo- ja dokumenttikuvaaja sekä arkkitehti, joka tunnetaan työstään LGBTQ+ yhteisön parissa.

Oli mahtavaa päästä vihdoin tapaamaan Baga Chipz ajan kanssa. Kappale äänitettiin kahdessa eri maassa, mutta videon kuvauksissa saimme kokea yhdessä oikean ”tyttöbändi-momentin”. Kuvauksia oli seuraamassa myös paparazzit, josta saimmekin mahtavaa materiaalia myös musavideoon. Kuvauspäivä oli pitkä, sillä minulla nähdään monta eri peruukkia ja tyyliä. Upeiden asujen joukossa on kaksi suomalaisen suunnittelemaa vaatekappaletta: Mimmisiirappi-brändin Karoliina Karjalainen loihti mulle upean kimaltelevan bodyn sulkaolkapäineen ja videolla nähdään myös Anne-Mari Pahkalan upea tylliunelma”, Saara kertoo.

Videolla nähdään muutakin suomalaista osaamista Saaran aloitettua yhteistyön suomalaisen hiusalan huippubrändin Four Reasonsin kanssa.

”Four Reasons on hiusalan kapinallinen, jonka missio on taistella jatkuvaa täydellisyyden tavoittelua vastaan ja omilla valinnoillaan kannustaa jokaista rakastamaan itseään sellaisena kuin on. Meidän arvot ja elämäntehtävät sopivat täydellisesti yhteen ja olin super innoissani, kun löysin suomalaisen brändin, jonka kanssa voisin yhdessä viedä suomalaista osaamista ja rohkeutta maailmalle. Olen todella innoissani tästä uudesta yhteistyöstä!”, Saara jatkaa.

When The Sun Goes Down on julkaistu Saara Aallon omalla No Fear Music -levymerkillä. Kappaleen näyttävä musiikkivideo ilmestyy syyskuussa ja In Bed with Saara & Baga -niminen kiertue on suunnitteilla vuodelle 2021. Alkuvuodesta 2020 Saara Aalto laajensi No Fear -brändinsä podcasteihin ja laulukouluun.

SAARA AALTO on suomalainen pop-tähti, joka tuli tunnetuksi Briteissä ja Euroopassa päästyään finaaliin suurissa maailmanlaajuisissa TV-ohjelmissa kuten X Factor UK, Dancing on Ice UK ja Euroviisut. Saaran kappale Dance Like Nobody’s Watching oli viime kesänä Pride in London-tapahtuman virallinen tunnusbiisi ja Monsters on rohkaissut nuoria ympäri Eurooppaa olemaanjuuri sitä, mitä he ovat. Saara Aallolta julkaistiin uutta musiikkia viimeksi loppuvuodesta 2019, kun Suomen markkinoille suunnattu Fairytale – Joulun taikaa ja kansainvälisille markkinoille tähdätty Fairytale-EP ilmestyivät.

BAGA CHIPZ on Britannian tämän hetken isoin ja kuumin drag queen, joka oli juuri maailmankuulun TV-ohjelman ”RuPaul’s Drag Race UK”:n finalisti. Baga on myös The Frock Destroyers -bändin jäsen. Yhtyeen Break Up (Bye Bye) – viraalihitti oli vuoden alussa UK Top 10 listan kärjessä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun drag queen -yhtye on päässyt Englannin Top 40 –listalle. Baga Chipz on tunnettu myös mm. osallistumisestaan Celebrity Masterchef -ohjelmaan sekä Good Morning Britain  -TV-ohjelman ja KISS FM Breakfast-radioshow’n juontamisesta. Baga on myös juuri tehnyt mainoskampanjan Calvin Kleinin kanssa.

Saara ja Meri Aallon podcastia pääsee kuuntelemaan Spotifyssä sekä osoitteessa www.nofear.company

Lisätietoja Saara Aallon laulukoulusta löytyy täältä: www.nofearschool.com