bonnie10

bonnie10

Kuvaoikeudet: Nora Norrlin (Liekki Promotion )

Rovaniemellä, Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella ja Turussa vierailevan kiertueen liput tulevat myyntiin tänään.

Kymmeniä miljoonia levyjä uransa aikana myynyt Bonnie Tyler muistetaan erityisesti hiteistään Total Eclipse of the Heart ja It’s a Heartache. The World Starts Tonight -debyyttialbuminsa vuonna 1977 julkaissut käheä-ääninen Tyler tekee yhä aktiivisesti uutta musiikkia ja kiertää esiintymässä. Useasti Suomessakin vierailleen tähden tuorein Between the Earth -albumi julkaistiin viime vuoden keväällä. Levyllä on mukana lukuisia vierailijoita, kuten Francis Rossi sekä duetot Rod Stewartin, Cliff Richardin ja Barry Gibbin kanssa. Tyler muistetaan myös Iso-Britannian Euroviisuedustajana vuodelta 2013.

Bonnie Tyler Suomen-kiertue 2020

13.11 Rovaniemi, Lappi areena

15.11 Helsinki, Kulttuuritalo

17.11 Tampere, Tampere-talo

18.11 Lahti, Sibeliustalo

21.11 Seinäjoki, Rytmikorjaamo

Liput alkaen 49,50€. Lippujen myynti käynnistyy tänään.