c50f301e-cf55-4adc-bbdd-728153f21a08

Ozzy Osbournen Hartwall Arenalle torstaille 20. helmikuuta 2020 suunniteltu konsertti joudutaan siirtämään Ozzyn niskavammasta toipumisen pitkittymisestä johtuen. Korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja asiakkaita tiedotetaan päivämäärän vahvistuttua. Alustava tieto kiertueen ajankohdaksi on alkuvuosi 2021. Judas Priest jatkaa kiertueen erityisvieraana. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Pidäthän lippusi tallessa – lisätietoja tulossa pian.

“I sincerely thank you for your patience and your loyalty – I love you.”, kertoo Ozzy faneilleen.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Katso Ozzyn videoterveiset tästä.

KONSERTTI:
Ozzy Osbourne (UK)
+ special guest: Judas Priest (UK)
To 20.2.2020 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18