9bdf90a6-2bb2-425e-a98f-9fcb3673e500

Rock’n’rollin ja blueskitaran mestari Eric Clapton saapuu Suomeen tulevalla kesäkiertueellaan yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Lukuisia musiikkimaailman ennätyksiä tehnyt ja palkintoja voittanut brittimuusikko esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla 25. kesäkuuta. Lipunmyynti kesän konserttiin alkaa maanantaina 14. lokakuuta Ticketmasterissa.

Kitaristisuuruus Eric Clapton saapuu Suomeen osana ensi kesän kiertuettaan. Prahasta toukokuun lopussa käynnistyvä kiertue pitää sisällään viisitoista keikkaa. Mm. hiteistään “Wonderful Tonight”, “Layla”, “I Shot the Sheriff”, “Cocaine” sekä “Tears in Heaven” tunnettu muusikko konsertoi edellisen kerran Suomessa vuonna 2011 loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Aikoinaan the Yardbirds, John Mayall’s Bluebreakers ja Cream-yhtyeissä soittanut Clapton on jo neljä vuosikymmentä rockmusiikin huipulla tarjonnut isoja elämyksiä kitaramusiikin ja bluesin ystäville.

Tulevalla kiertueella lukuisilla Grammyilla palkittua Claptonia säestää jälleen huippumuusikoista koostuva yhtye. Mukana ovat mm. Claptonin pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Nathan East (basso), Paul Carrack (koskettimet), Doyle Bramhall II (kitara) sekä taustalaulajat Sharon White ja Katie Kissoon.

KONSERTTI:
Eric Clapton (UK)
To 25.6.2020 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 14.10.2019 klo 11
Palvelumaksuineen alkaen 79 / 95 / 99 / 139 / 149 € Ticketmasterista
Permannolla istumakatsomo.

American Express -kortinhaltijoiden ennakkomyynti ke 9.10. klo 10 – pe 11.10. klo 10.

www.ericclapton.com
www.livenation.fi
ERIC CLAPTON – KESÄN 2020 KIERTUEEN PÄIVÄT JA PAIKAT
Date Location Venue
May 29 Prague, Czech Republic O2
May 31 Munich, Germany Olympiahalle
June 2 Stuttgart, Germany Schleyerhalle
June 3 Dusseldorf, Germany ISS Dome
June 5 Zurich, Switzerland Hallenstadion
June 6 Milan, Italy Mediolannum Forum
June 8 Bologna, Italy Unipol Arena
June 18 Antwerp, Belgium Sportpalais
June 19 Amsterdam, Netherlands Ziggo Dome
June 21 Copenhagen, Denmark Royal Arena
June 22 Copenhagen, Denmark Royal Arena
June 25 Helsinki, Finland Hartwall Arena
June 27 St. Petersburg, Russia Ice Palace
June 29 Moscow, Russia Crocus Hall
June 30 Moscow, Russia Crocus Hall