artistit_boxi_1920x1080

artistit_boxi_1920x1080

Lauantaina 2.2.2019 ensimmäistä kertaa Helsingin Hartwall Arenalla järjestettävä Emma Gaala julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä. Suomalaisen musiikin vuoden suurimmassa juhlassa tullaan lavalla näkemään ainakin Apocalyptica, Pyhimys, Tippa, Sanni ja Anna Puu. Emma-ehdokkuudet julkistetaan tiistaina 11.12.

Jo usean vuoden täydellä Espoon Metro Areenalla juhlittu Emma Gaala on ensi vuonna suurempi kuin koskaan.   Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa vietetään Hartwall Arenalla lauantaina 2.2.2019. Järjestyksessään 33. Emma Gaala tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden 2018 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana. Emma-ehdokkaat julkistetaan tiistaina 11.12. mutta jo nyt on mahdollista saada esimakua gaalaillan musiikkiannista, sillä illan ensimmäiset esiintyjät paljastetaan nyt.

Illan aikana Hartwall Arenan lavalle tulevat nousemaan uransa aikana yli viisi miljoonaa albumia myynyt Apocalyptica, rap-skenen kärkikastiin Tapa poika –albumillaan noussut Pyhimys, viimeisimmillä singleillään Spotifyn kuuntelulistan kärkipaikoilla komeillut Tippa,  räjähtävistä live-esiintymistään tunnettu Sanni ja jo neljällä Emmalla aiemmin palkittu Anna Puu. Emma Gaala on herättänyt jo kiinnostusta, sillä tapahtuman Early bird –liput on myyty loppuun. Varsinainen lipunmyynti vuoden suurimpaan musiikkijuhlaan käynnistyy keskiviikkona 1. marraskuuta osoitteessa Ticketmaster.fi.  Emma Gaalaa on mahdollista seurata myös television kautta, sillä gaala nähdään suorana lähetyksenä Nelosella lauantaina 2.2. klo 20 alkaen. Gaalan juontaa Heikki Paasonen.

Lippujen ennakkomyynti alkaa ke 1.11.2018 klo 18:00

Emma Gaalan lippujen myynti alkaa ke 1.11. klo 18:00 Ticketmasterissa

Liput kannattaa varata ajoissa, mikäli gaalaa haluaa seurata paikan päältä.

Radio Suomipop ylpeänä esittää: Emma Gaala 2019

Päivämäärä: La 2.2.2018

Paikka: Hartwall Arena, Helsinki

Suora tv-lähetys alkaen klo 20:00 Nelosella.

Yleisöä pyydetään saapumaan ajoissa paikalle.