1b134f02-9f32-4c01-869d-4bbf69358796

Britannian X Factor -kilpailussa loistavasti pärjännyt Saara Aalto ehtii Finlandia-talon konserttiin, ellei hän yllä koko kilpailun voittoon.

Saara Aalto on tehnyt historiaa etenemällä jo neljän parhaan joukkoon kovatasoisessa Britannian X Factorissa. Kilpailun finaali nähdään sunnuntaina 11.12.

Saara nousee Finlandia-talon lavalle keskiviikkona 14.12., ellei hän yllä koko kilpailun voittoon. Jos näin käy, voittajan velvollisuudet pitävät hänet finaalin jälkeisellä viikolla Englannissa – tosiasia, johon Vantaan Viihdeorkesteri ei voi vaikuttaa.

Aallolla on kuitenkin erittäin ajankohtainen ja kiinnostava tuuraaja. Voice of Finlandista tuttu Camilla Bäckman on kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen laulaja, joka on palkattu maailmankuulun Cirque du Soleil -teatterin solistiksi (lue lisää: HS/kulttuuri). Camillaa kuullaan varmuudella Kulttuuritalo Martinuksessa 12.12. – ja Saaran mahdollisen voiton myötä myös Finlandia-talolla.

“Olen tosi iloinen, että juuri Camilla tuuraa minua Vantaan Viihdeorkesterin konsertissa. Hän on upeaääninen ja tulisieluinen taiteilija, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kiinnitys Cirque du Soleiliin on tosi kova juttu ja lupaava ponnahduslauta kansainväliselle uralle. Magical Christmas -konsertti on viimeisiä tilaisuuksia nähdä Camilla livenä Suomessa, joten se kannattaa tosiaan käyttää hyväksi!”, Saara Aalto hehkuttaa.

http://www.ticketmaster.fi/event/189121