procol_harum3

Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 50 vuotta Procol Harumin legendaarisen A Whiter Shade of Pale -albumin julkaisusta. Juhlavuoden kunniaksi yhtye lähtee laajalle kiertueelle ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Hiljattain Helsingissä loppuunmyydylle katsomolle esiintynyt Procol Harumin nähdään 1. lokakuuta Finlandia-talossa, Helsingissä, 2. lokakuuta Tampere-talossa ja 3. lokakuuta Logomossa, Turussa. Liput maksavat alkaen 67,50 euroa. Helsingin konsertin ennakkomyynti on jo alkanut Menolipussa osoitteessa www.menolippu.fi. Koko kiertueen lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa ja Lippupisteessä lauantaina 19.11. kello 9.00.

Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Runsas vuosi sitten yhtye julkisti viimeisimmän albuminsa ja viimeistelee parhaillaan uusinta julkaisuaan. Lisäksi yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman.

Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon. Brooker on lisäksi tehnyt vuosien aikana yhteistyötä lukuisten legendaaristen artistien, kuten George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin, Bill Wymanin, ja Kate Bushin kanssa.

Procol Harum on valloittanut yleisönsä sydämet jo kuudella vuosikymmenellä ainutkertaisen sielukkaan musiikkiinsa ansiosta. – Emme tee pelkästään popmusiikkia, vaan Procol Harum on kaikkinensa soul- ja bluesyhtye. A Whiter Shade of Pale tai A Salty Dog ja monet muut laulumme eivät olisi nousseet niin suureen suosioon, jos emme olisi antaneet niihin koko sydäntämme, Gary Brooker toteaa

Procol Harum 1. lokakuuta Finlandia-talossa, Helsingissä, 2. lokakuuta Tampere-talossa ja 3. lokakuuta Logomossa, Turussa. Liput alkaen 67,50 euroa Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja hintaan 149 euroa +alv. VIP-illallispakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85.

Kiertue:

SU 1.10.2017 Finlandia-talo, Helsinki (kello 20, ovet klo 19)

MA 2.10.2017 Tampere-talo, Tampere (kello 20, ovet klo 19)

TI 3.10.2017 Logomo, Turku (kello 20, ovet klo 19)

Procol Harumin nettisivut: www.procolharum.com