15068424_10154517648025469_3510975929894962195_o

Thrash-metallin suunnannäyttäjä Anthrax suuntaa alkuvuodesta laajamittaiselle Among The Kings -maailmakiertueelle, jolla päästään kuulemaan 30 vuotta täyttävä menestyslevy ”Among The Living” kokonaisuudessaan sekä muita klassikoita yhtyeen pitkän uran varrelta. Anthrax saapuu kiertueensa merkeissä myös Suomeen ja tekee keikan keskiviikkona 1. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa. Lämmittelijänä esiintyyy kovassa nousukiidossa oleva brittiläinen The Raven Age. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy perjantaina 18. marraskuuta Ticketmasterissa.

New Yorkissa perustettu Anthrax on ollut luomassa kokonaan uutta metallimusiikin genreä yhdessä hengenheimolaistensa Metallican, Slayerin ja Megadethin kanssa jo vuodesta 1981. Yhtye julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa ”For All Kings”. Kehuttu levy on sarjassaan bändin 11. studioalbumi.

Ensi vuonna Anthrax juhlistaa vuonna 1987 julkaistun klassikkolevynsä ”Among The Living” 30-vuotisjuhlavuotta. Juhlan kunniaksi tiukasta livekunnostaan ja ahkerasta kiertuetahdistaan tunnettu yhtye suuntaa jälleen tien päälle. Edellisenä kerran yhtye vieraili Suomessa viime kesänä, kun se soitti Tuskassa ja Jalometallissa.

The Raven Age vuorostaan vieraili Suomessa viime kesänä ensimmäistä kertaa, kun se kiersi maailmaa Iron Maidenin lämmittelijänä. Metallilistoilla menestystä niittäneen The Raven Agen riveissä soittaa Iron Maiden basisti Steve Harrisin poika George Harris. Bändi julkaisee debyyttilevynsä ”Darkness Will Rise” joulukuussa.

KONSERTTI:
Anthrax (USA) – Among The Kings Tour
+ Special Guests: The Raven Age (UK)
Ke 1.3.2017 Black Box, Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18.30

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava noin 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta. 

LIPUT:
Myyntiin pe 18.11.2016 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 48,50 euroa Ticketmasterista