R3HAB nousee Weekend Festivalin lavalle lauantaina.

R3HAB liittyy Weekend festivalin tähtikaartiin ja esiintyy lauantaina. Festivaalin artistikattaus tuo elektronisen tanssimusiikin eliitin elokuussa uuteen lokaatioon, Espoon Vermoon. Pääesiintyjinä 4.-5.8.23 järjestettävässä festivaalissa nähdään Martin Garrix, Alan Walker, David Guetta sekä Hardwell.

Multiplatina-DJ ja tuottaja R3HAB tunnetaan tanssimusiikin uranuurtajana viimeisen viidentoista vuoden ajalta. Maailman suurimmilla festivaaleilla esiintynyt pioneeri on tehnyt remixejä, jotka tunnistetaan tanssilattioilla jokaisella mantereella: pelkästään All Around The World (La La La) on soinut Spotifyssa yli 500 miljoonaa kertaa ja kaiken kaikkiaan artistin biisejä on kuultu alustalla yli 8 miljardia kertaa. R3HAB kehittää ja haastaa tanssimusiikin rajoja tekemällä yhteistyötä eri genrejen edustajien kanssa. Hänen repertuaaristaan löytyy remixejä niin Rihannan, Draken kuin Taylor Swiftin tuotannosta.

Festivaali saa lisää kansainvälistä vahvistusta, kun perjantaina lavalle nousevat brittiläinen laulaja, DJ ja tuottaja Bklava, saksalaisduo BUNT sekä “emotionaaliseksi myllerrykseksi” musiikkiaan kutsuva, Espanjasta ponnistava tuottaja ja DJ Gazzi. Bklava tunnetaan mukaansa tempaavasta “bopsista”, eli elektronisen musiikin popista. BUNT tarjoaa kävijöille mukaansa tempaavia tanssijameja, joissa kuuluu niin soulin, popin kuin latinalaisen musiikin vivahteita.

Lauantaina lavalla festarikansaa tanssittaa kolmen virolaisen lauluntekijä-tuottajan muodostama trio Cartoon, joka ottaa vaikutteensa klassisesta drum & bassista, stadion EDM:stä ja popista. Lauantaina kuullaan myös yhdysvaltalaisen tuottaja, lauluntekijä ja DJ Marisolin soundia, joka yhdistelee oivaltavasti elokuvamaista tunnelmaa elektronisen musiikin kanssa.  Lauantaina kovassa nosteessa oleva brittiläinen amapiano ja afrobeat DJ Skyla Tylaa nousee myös lavalle.

Festivaali joutuu pahoitellen ilmoittamaan aiemmin kiinnitetyn Bru-C:n esiintymisen peruuntumisesta. Odottamattomien olosuhteiden pakottamana artisti joutuu perumaan perjantaille suunnitellun esiintymisensä Weekend Festivalissa. Bru-C:n korvaajana nähdään elektronisen tanssimusiikin DJ ja tuottaja Hedex. Hedex on saanut tunnustusta erityisesti panoksestaan drum & bass -piireissä. Hänen remixiään kappaleesta Move your Body on toistettu Spotifyssa yli 9 miljoonaa kertaa.

Kotimaisista artisteista perjantaina lavalla nähdään Weekend Festivalin ja NRJ:n DJ kilpailun voittanut LVK sekä uusina julkaisuina Ian, Crito ja Yes Yes sekä lauantaina Gas Gas ja Joseysradios.

Espooseen palaava Weekend Festival järjestetään Vermon tapahtumapuistossa 4.-5.8.23. Päiväkohtainen ohjelma julkaistaan myöhemmin. Kaikki lipputyypit saatavilla Ticketmasterista, Tiketistä, ja Lippu.fistä.

Julkaistut artistit:

Perjantai 4.8.:

Alan Walker
Martin Garrix
Steve Aoki
Ckay
Bklava
BUNT
Da Tweekaz
D-Block & S-te-fan
Gazzi
Hot Since 82
Hedex
Devinity
Ferreck Dawn
Hi-Lo
Korolova
Luxonia Special feat. Lionis, Nicky B, Walter Alan
Luxonia Special feat. DeejaVu, Eric Altair, KLASS, KUOKKA
Ian
Isac Elliot
Jengi
Kavinsky
LVK
Mau P
Nico De Andrea
Sexmane
Thastor
Tony Romera
Yes Yes

Lauantai 5.8.:

David Guetta
Hardwell
R3hab
Cartoon
Claptone
Headhunterz
Marisol
Metrik
Sub Focus DJ Set
Tungevaag
Scooter
Uncle Waffles
Anastasija
Dj hapan korppu
Galrav (Fury Special Set)
GasGas
Jekaterina
Joseysradios
Martin K4rma
Milla Lehto
Orion
Orkidea
Skyla Tylaa
Supermodels From Paris
TMPR
Amber Broos
Matt Sassari