Limerenssi on ensimmäinen single-lohkaisu uudenlaisesta konseptista, Suomen ensimmäisestä musiikkiromaanista. Single kuvailee tuntemuksia siitä, kun tavallinen perheenäiti ja vaimo rakastuu toiseen mieheen – ja monogamisesta naisesta tulee polyamorinen. 

6.11.2020 julkaistava, Anni M. Loven Limerenssi-single antaa esimakua myöhemmin julkaistavasta musiikkiromaanista. Tuleva teos esitellään myös Tampere-talossa Tampereen kirjaviikolla maanantaina 23.11.2020 klo 18.45.

Tuoreen singlen nimi, Limerenssi, viittaa hullaantuneen ­– noradrenaliinin, dopamiinin ja serotoniinin sekoittaman – rakkauden tilaan. ”Puhutaan, että ihminen on rakkaudesta sairas tai rakkaudesta kipeä. Limerenssiin liittyy aivokemiallinen muutos, josta tulee voimakas euforian tunne”, kertoo psykologi ja psykoterapeutti Anna Salmi Anna-lehdessä 26.6.2019.

Elektonista biittiä uhkuva Limerenssi-single antaa viitteitä myöhemmin julkaistavan soivan romaanin sisällöstä: Päähenkilö Saana rakastuu avioliitostaan huolimatta toiseen mieheen, ja monogamisen naisen polyamorinen kolmiosuhde alkaa.

Anni M. Love on musiikinopettaja, joka on opettajan uran rinnalla tehnyt ja julkaissut (toisella nimellä) monentyylistä musiikkia. Annin musiikki on soinut radiossa, televisiossa ulkomailla, lyhytelokuvassa, konserteissa ja yksityistilaisuuksissa Amerikassa asti.

Anni suoritti lauluntekijän ammattitutkinnon vuonna 2020. Musiikkialan ammattilaisilta saatu positiivinen palaute ”Sä osaat tän!” (Heikki Salo) ja ”Tää on ihan järkeen käypä biisi.” (Tom Frisk) kannusti tarttumaan valtavaan projektiin: kirjan ja albumin työstämiseen ja julkaisemiseen yhtä aikaa.

Nyt julkaistavan singlen myötä Anni pääsee musiikillisen rakkautensa ytimeen, popin pariin. Hän on nyt paitsi tehnyt omat kappaleensa myös tuottanut ne itse.
Artistin kanavat:
Facebook
Instagram
Kotisivut