Yhtyeen uusin single ”Piilotan mun kyyneleet” on ollut radiolistan ykkösenä 11 viikkoa

Haloo Helsinki! julkaisee uuden, seitsemännen albuminsa ”Älä pelkää elämää” perjantaina 10.9.2021. Albumi julkaistaan digitaalisena, CD:nä ja tupla-vinyylinä. Ennakkoon julkaistut singlet ”Lady Domina” ja ”Piilotan mun kyyneleet” ovat molemmat ylittäneet 5 miljoonan streamin rajan ja ”Piilotan mun kyyneleet” on ollut jo 11 viikkoa radioiden soitetuin kappale.

Juhannuksena paluun keikkalavoille lähes 3 vuoden tauon jälkeen tehnyt yhtye on valmistellut tulevaa albumia vuoden 2020 alusta lähtien:

“Meillä on ilouutinen kaikille teille Haloo-kuulijoille! Nimittäin meidän seitsemäs albumi “Älä pelkää elämää” saadaan julki 10. syyskuuta 2021. Olemme työstäneet tätä levyä vuoden 2020 keväästä lähtien, ja nyt se on vihdoin valmiina teitä kaikkia varten. Albumilta on julkaistu jo pari sinkkua, ja ne kertoivat omalla tavallaan mitä tuleman pitää, mutta luvassa on myös lisää uudenlaista Haloo-soundia, ja tarinoita tästä hetkestä ja maailmasta. “Älä pelkää elämää” on viesti meiltä teille! Tämän levyn kantava teema on usko paremmasta, ja nyt on hyvä hetki kääntää katseet kohti valoisampaa tulevaisuutta!” – Haloo Helsinki! kommentoi.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 13 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Piilotan mun kyyneleet”, ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”. Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 18.6.2022.
Haloo Helsinki! – Älä pelkää elämää 10.9.2021

1. FOLIOHATTUKAUPPIAS
2. REIVILUOLA
3. LADY DOMINA
4. PIILOTAN MUN KYYNELEET
5. ÄLÄ LÄNKYTÄ
6. TULIKÄRPÄSET
7. KUKKAMERI
8. TAHDON
9. KERRAN KUUSSA
10. PELIKAANI
11. ÄLÄ PELKÄÄ ELÄMÄÄ
www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki