siipolatiedote

siipolatiedote

Laulaja-lauluntekijä Sara Siipola julkaisi tänään neljännen singlensä ”Thelma & Louise”, joka on ylistyslaulu naisten väliselle ystävyydelle. Voimaannuttava ja sielukas kappale on saanut nimensä ja inspiraationsa vuoden 1991 klassikkoelokuvasta, jossa kaksi ystävystä lähtee road tripille läpi Yhdysvaltojen:

”Olen pitkään halunnut tehdä naisten anthemin, mutta on ollut vaikeaa miettiä mistä näkökulmasta sitä lähtisi kirjoittamaan. Sitten tehtiin biisi ystävyydestä Thelman ja Louisen kautta, samastuttiin Kristiina Wheelerin kanssa näihin hahmoihin. Silloin tajusin että tämähän on se biisi, se syntyi melkein itsestään.

Halusin kertoa siitä, kun toisen kanssa tuntuu siltä, että voidaan yhdessä valloittaa koko maailma. Pidetään toistemme selustaa ja keskisormet ylhäällä. Kun naiset pitää yhtä, uskomattomia asioita tapahtuu.

Tämä biisi oli myös tarkoitus julkaista myöhemmällä ajankohdalla, mutta maailman tilanteen takia nyt jos koskaan ihmiset tarvii voimaa. Toivon todella että sitä te tästä saatte. Lähtekää roadtripille ja luukuttakaa tätä täysillä!!” kuvailee Sara Siipola.

Sara Siipola on 23-vuotias laulaja-lauluntekijä, jonka hätkähdyttävä lauluääni ja poikkeuksellinen kyky välittää tunnetta musiikin kautta ovat tehneet lyhyessä ajassa ison vaikutuksen yleisöön ja musiikkimedioihin. Sara Siipola nousi sijalle #4 YleX:n Läpimurto 2020 -listauksessa, joka on YleX:n listaus lupaavimmista kotimaisista artisteista, joiden uskotaan tekevän läpimurto vuoden 2020 aikana.

Sara Siipolan debyyttisingle ”Rohkee sydän” nousi Spotify-listan top100:n ja radiossa YleX:n ja Radio Suomen soittolistoille, mikä on artistin ensimmäiselle julkaisulle poikkeuksellinen saavutus. Kappale kuultiin vastikään myös Nelosen Toisenlaiset teiniäidit -ohjelman mainoksissa. Singlet ”Mitä mä täällä teen” ja ”Sä et oo enää mulle se” jatkoivat ensisinglen viitoittamalla tunteikkaalla ja sielukkaalla linjalla.

Saran missiona on koskettaa ihmisiä ja tuoda suomalainen soul-musiikki tähän päivään:

”Mun musiikki tulee mun elämästä. Ne kulkee käsi kädessä. Haluan viedä kuulijan matkalle, jossa pystyy avautua, samastua, voimaantua. Siksi nää biisit on niin rehellisiä. Haluan kertoa kamalista asioista kauniilla tavalla. Tää on se mitä rakastan tehdä ja mitä mut on luotu tekemään. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Vihdoin tuntuu, että oon oikeessa paikassa. Toivottavasti tunnette, kun kuulette. Nyt on soulin aika.”

Tulevat keikat:

15.7. Musiikkimuseo FAMEn terassi, Helsinki
17.7. Sisäsataman terassi, Vaasa
8.8. Vaasa Festival, Vaasa

Sara Siipola somessa:

Instagram
Facebook
sarasiipola.fi