titipressikuva_

Reilut kolmekymmentävuotta suomalaislapsia perheineen ihastuttanut Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe ovat aloittaneet monipuoliset striimauspalvelut, tänä vuonna Nalleperhe nähdään ensimmäistä kertaa teatterin lavalla ja myös Ti-Ti Nallen kodin toimintaan on tulossa muutoksia. 

Pitkän uransa aikana yli miljoona levyä ja dvd:tä myynyt Riitta Korpela on aloittanut monipuoliset striimauspalvelut Ti-Ti Nalleperheen kanssa. Saatavilla on niin henkilökohtaisia syntymäpäivätuokioita Nallejen ja Riitan kanssa sekä päiväkodeille suunnattuja pidempiä toimintatuokioita.  Ensimmäinen testistriimaus tehtiin Turun Hepokullan päiväkodin kanssa ja palaute oli rohkaisevaa. “Minua hieman jännitti ensimmäinen striimauskeikka, mutta jälkikäteen voi sanoa että hyvältä tuntuu! Aidot, yhteiset hetket jäävät varmasti monelle mieleen“, Riitta Korpela kommentoi.

Syksyn konserttikiertue ja joulukuinen Ti-Ti Nallen Joulutarina -teatteriesitys Tampereen Komediateatterissa

Tänä vuonna Ti-Ti Nalle perheineen pääsee ensimmäistä kertaa teatterin lavalle yhdessä Riitan kanssa. Elokuussa nalleperhe konsertoi kesäteatterin lavalla, joulukuussa Tampereen Komediateatterissa on luvassa “Ti-Ti Nallen Joulutarina”-niminen käsikirjoitettu teatteriesitys, joka nähdään reilut kaksikymmentä kertaa. Myös perinteiset konsertit jatkuvat. Koronavirustilanteen takia keväältä peruutettu “Ti-Ti Nallen Kevätrieha”-konserttikiertue siirtyy loka-marraskuulle uudella nimellä “Ti-Ti Nallen Talvirieha”. Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalle perheineen toivoo kovasti, että pääsevänsä 40 konsertin kiertueelle syksyllä, sillä faneja on jo kova ikävä.

Muutoksia Ti-Ti Nallen Kodin toiminnassa

Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen. Ennen Lempäälän Ideaparkissa toiminutta Ti-Ti Nallen Kotia nalleperhe oli tavattavissa Ikaalisissa vuodesta 2001 toimineessa Ti-Ti Nallen talossa. Toimintaa tullaan jatkamaan uuden tahon kanssa heti kun se on turvallista ja hallituksen antamat rajoitteet sen sallivat. Ti-Ti Tuotanto Oy ja Riitta Korpela tiedottavat uusista kuvioista mahdollisimman pian.

www.titinalle.fi

Ti-Ti Nalleperheen historiaa
Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Riitta Korpela on koulutukseltaan lastentarhanopettaja.  Edelleen intohimoisesti työhönsä suhtautuva nainen on valmistunut myös musiikkileikkikoulunopettajaksi Helsingin Sibelius-Akatemiasta, jossa opiskellessaan tuli luoneeksi pohjan Ti-Ti Nalle -perheelle. Nykyään jo kahdeksanhenkisestä nalleperheestä ensimmäisenä päivänvalon näki Ti-Ti Nalle, joka syntyi Riitan pyydettyä äitiään virkkaamaan pienen nallen opetuskäyttöä varten. Pitäessään opisekeluihin liittyvää näytetuntia, havaitsi Riitta nallen monikäyttöisyyden ja pohja Ti-Ti Nalle –perheen suosiolle oli luotu.   Suuren yleisön tietoisuuteen Ti-Ti Nallen perhe nousi esiintyessään liki kymmenen vuoden ajan Pikku Kakkosessa. Sittemmin lukuisat cd-levyt, dvd:t ja kiertueet ovat kasvattaneet Ti-Ti Nallen yleisökuntaa.