Magik Muzik 1300

Magik Muzik 1300

Kuuntele tänään julkaistu Darude, Audioventura & JVMIE -single Hide TÄÄLTÄ

Tel Avivissa parhaillaan Euroviisuihin valmistautuva Darude julkaisi tänään uuden singlen yhdessä suomalaistuottaja Audioventuran (Sami Tuomi) kanssa. Hide-nimisellä kappaleella laulaa australialainen JVMIE, joka on tehnyt aiemmin yhteistyötä Daruden lisäksi mm. David Guettan ja Kelly Rowlandin kanssa.  Euroviisukiireiden ohella menestyksekästä DJ-uraansa aktiivisesti jatkava Darude on ehtinyt tekemään myös remixin itävaltalaisen Paendan tämän vuoden euroviisubiisiin Limits.  Tämä remix julkaistaan hieman myöhemmin toukokuussa.

 “Terveisiä Tel Avivista. Meillä oli ensimmäiset treenit viisulavalla lauantaina –ja oli aivan karvoja nostattavan hienoa päästä viimein tositoimiin paikan päälle. Show’sta tulee todella hieno!  Hienoa on myös se, että pääsee julkaisemaan lisää uutta musaa.  Tänään ilmestynyt Hide on syntynyt yhteistyössä taitavan suomalaistuottaja Audioventuran kanssa. Kuulin hänestä ensimmäisen kerran miehen julkaistua hienon Tomorrow –biisin yhdessä Joonas Hahmon kanssa ja otin yhteyttä ehdottaakseni yhteistyötä. Biisin vokaaliosuudet laulaa australialainen JVMIE, joka on feattaamassa myös jo aiemmin julkaistulla Timeless-singlelläni” , kertoo Darude tuoreita kuulumisiaan.

 Darude on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä artisteista. Hän on palkittu DJ ja keikkailee ympäri maailmaa aktiivisesti noin 70 keikan vuositahdilla. Darude on julkaissut musiikkia vuodesta 1995. Ensimmäinen studioalbumi oli Before the Storm (2000), jonka maailmanlaajuiseksi kestohitiksi nousi single Sandstorm. Darude on julkaissut yhteensä neljä albumia, joista viimeisin Moments vuonna 2015.  Darude edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Tel Avivissa, Israelissa yhdessä Sebastian Rejmanin kanssa. Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 14.5.2019. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 18.5. Suomen edustuskappale on nimeltään Look Away.

 www.darude.com