580xunlimited___drb_album_cover

Dark Ride Brothers -yhtye julkaisi pitkäperjantaina 19.4.2019 ensimmäisen pitkäsoittonsa, Join The Ride. Viime kuussa ennakkomaistiaisena tarjoiltua Safe And Sound -singlen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo lähes 42 000 kertaa. Myös aiemmin lohkaistut singlet ovat osoittaneet kysynnän: Jetplane on saavuttanut lähes 130 000 soittokertaa ja Swallowed By Clouds yli 42 000 soittokertaa Spotifyssa.

Kuuntele uusi albumi täältä!

Tämä moderni, country-vivahteista pop-rockia soittava yhtye on muutamassa vuodessa rakentunut ympärilleen tiiviin keikkasuosion sekä kansainvälisen seuraajayhteisön. Imatralta ponnahtanut suomalais-saksalainen kokoonpano keikkailee aktiivisesti Suomessa ja ulkomailla. Tulevana kesänä yhtye nähdään 12 keikan kiertueella Saksassa sekä hyväntekeväisyyskeikalla Italiassa.

Uusi pitkäsoitto sisältää kymmenen bändin omaa kappaletta. Albumin on tuottanut muun muassa Insomniumin ja Omnium Gatherumin tuottajana toiminut Teemu Aalto. Masteroinnista vastasi Svante Forsbäck.

Levyn avausraita Safe And Sound omaa jopa irkkuhenkisiä sävyjä, kun taas kakkoskappale Supernatural on Brad Paisleyn hengenheimolaisia. Levyn niputtaa Toton soundiin johdatteleva Burden. ”Rima biisien julkaisemiseen on meillä korkea. Lauluntekijänä minulle merkitsee paljon se, että olemme saaneet tämän soundaamaan muusikkoveljieni kanssa juuri tältä.” perustajajäsen ja lead-vokalisti/kitaristi Vesa Winberg toteaa. ”Levyn keskipisteenä on viimeistelty tuotanto sekä positiivinen, up-tempo -yleisfiilis. Ja se rokkaa siististi!”

Toinen Dark Ride Brothersin perustajajäsenistä, Sven Langbein, on myös uudesta julkaisusta innoissaan. ”Levyn ensimmäiset ennakkotilaukset tippuivat viime keskiviikkona faniemme postilaatikoihin. Meidän some-fiidit alkoivat yhtäkkiä täyttymään kuvilla, joissa oli onnellisen näköisiä ihmisiä maailman eri kolkissa pitelemässä Silver- ja Gold-painoksia käsissään. Tätä tunnetta ei pysty sanoilla kuvailemaan! Olen huomannut, että fyysiselle cd-levylle on kaikesta huolimatta edelleen kysyntää, varsinkin Keski-Euroopassa. Viime kuussa eräs saksalainen radiokanava lähestyi meitä. He olivat bonganneet meidät somesta ja haluaisivat soittaa musiikkiamme, mutta fyysinen levy on heille yhä välttämätön. Oli ilo saada laittaa heillekin postia!”

Join The Ride -albumi
Julkaisupäivä: 19.4.2019
Levykoodi: DRB11
Julkaisija: Dark Ride Entertainment Oy

Dark Ride Brothers -yhteisö:
Facebookissa
Instagramissa

Dark Ride Brothers:
Vesa Winberg
 – laulu, akustinen kitara, banjo
Sven Langbein – akustinen kitara, laulu, taustalaulu
Niko Kudjoi – kitara
Sami Parkkinen – viulu, haitari
Henri Varis – basso, taustalaulu
Joni Takalo – rummut