2. eeppi_ursin_muovi_DIGI_4 000px-1 ©Ari Myllymäki

Taitavana tulkitsijana tunnettu Eeppi Ursin julkaisee perjantaina 26.4. Muovi-nimisen kappaleen. Viime syksyn Club For Fiven kiertueella hurmannut Ursin julkaisee säveltämänsä ja Jaakko Linnovaaran kanssa sanoittamansa kappaleen Maki Kolehmaisen Helsinkirecords.com:in kautta.

– Tässä biisissä yhdistyy muovinen kertakäyttökulttuuri, muodikas rytmi ja vihkikaavassakin käytetty lause kaiken se kestää. Ihmisen matka on aika lyhyt, mutta muovi kestää ja kestää – hyvässä ja pahassa, kommentoi Eeppi uutta biisiään.

Eeppi Ursin julkaisi viimeisimmän albuminsa “Jäljet” syyskuussa 2017, samana vuonna hän esiintyi myös ensimmäisenä suomalaisena The New York Songwriters Circle -järjestön vieraana The Bitter End -klubilla New Yorkissa. Vuonna 2018 Eeppi aloitti yhteistyön Maki Kolehmaisen kanssa julkaisemalla Korulauseita –nimisen singlen. Tämän lisäksi monipuolisena laulajana ja musiikintekijänä tunnettu Eeppi kiersi Club For Fiven kanssa sekä Songs of Kirka – kiertueella sekä bändin perinteisellä joulukiertueella.

www.eeppiursin.fi

www.facebook.com/eeppiursinofficial

www.instagram.com/eeppiursinofficial