image001

Vuoden lastenlevyn Emmalla palkittu ”Muumiperheen lauluretki” herää lavalla henkiin upeiden tähtisolistien ja elävän orkesterin kanssa

Muumiperheen lauluretki -albumi on julkaistu uudelleen ja löytyy nyt kaupoista

Tove Janssonin luomat, suomalaisten rakastamat Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi käynnissä on konserttikiertue, joka perustuu ”Muumiperheen lauluretki” -kirjan ja -levyn sisältämään musiikkiin. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Muumi-musiikkia kuullaan näin suurena konserttituotantona.

Muumiperheen lauluretki -konsertti nähdään ensi viikonloppuna Lahden Sibeliustalossa ja Helsingin Nosturissa. Katso lippuinformaatio ja lisätiedot tästä: https://www.moomin.com/fi/muumiperheen-lauluretki/

Koko perheen konserteissa nähdään elävän seitsenhenkisen orkesterin ja tähtisolistien lisäksi upeat muumihahmot sekä näyttävät animaatiot. Konserttien visuaalisesta ilmeestä vastaavat myös Muumiperheen lauluretken kuvittaneet ansioituneet muumikuvittajat Riina ja Sami Kaarla. Musiikin on sovittanut ja tuottanut Värttinä-orkesteristakin tuttu Matti Kallio. Konsertin kesto on n. 50 minuuttia. Lisäksi kappaleiden välissä Eija Ahvo kertoo lapsille jännittäviä tarinoita lauluista sekä esittelee lavalla äänessä olevia klassisia soittimia.

Muumiperheen lauluretki -kirjaa on myyty tähän mennessä jo yli 25 000 kappaletta, ja se on yksi viime vuoden myydyimmistä kirjoista. Kirja ja sen mukana tuleva levy sisältävät uusia Muumilaakson lauluja huippuartistien esittäminä. Albumista julkaistiin marraskuun alussa uusintapainos.

Muumiperheen lauluretki palkittiin Vuoden lastenlevyn Emmalla, ja myös Varhaisiän Musiikkiopettajat Ry valitsi levyn parhaaksi lastenlevyksi 2014. Hannele Huovin sanoittamat ja Soili Perkiön säveltämät laulut puhuttelevat muumien ystäviä vauvasta vaariin, ja ne kuullaan levyllä muun muassa Eija Ahvon, Johanna Kurkelan, Viivi Helisalon, Markus Bäckmanin, Jarkko Tammisen sekä Tapiolan kuoron laulajien tulkitsemina.

https://www.moomin.com/fi/muumiperheen-lauluretki/

Konsertit:

LA 14.11.2015 Sibeliustalo, Lahti

SU 15.11.2015 Nosturi, Helsinki

SU 22.11.2015 Areena, Oulu

PE 27.11.2015 Viitasaari Areena, Viitasaari

SU 29.11.2015 Rantasipi Tropiclandia, Vaasa

LA 5.12.2015 Karhuhalli, Pori