Home » Levyjulkkarit » JVG palaa uudella musiikilla: Uusi albumi julkaistaan helmikuussa 2014

63472647863476237846378

Emma-palkittu JVG julkaisi tänään uuden Voitolla yöhön –singlen. Ville Galle ja Jare Brand työstävät parhaillaan tulevaa studioalbumiaan, joka julkaistaan helmikuussa 2014. Kaksikolta on odotettu uutta musiikkia ja tulevalla albumilla kuullaa uutta soundia sekä mielenkiintoisia vierailijoita.

”Voitolla yöhön on tsemppausbiisi, joka sopii eri tilanteisiin. Biisissä on vanhaa ja tuttua JVG:tä, mutta myös uutta soundia.  Työstetään parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa albumia ja odotetaan, että jengi pääsee kuulemaan uutta musaa meiltä”, kertoo JVG uudesta biisistä.

Katso Voitolla yöhön –video! Videolla kaksikko tekee hyvää ja jakaa mm. cd-levyjä, televisioita ja rahaa Kauppakeskus Kampissa.

JVG on maamme ykkösartisteihin kuuluva yhtye, jonka Musta kultaa –debyyttialbumi on myynyt platinaa ja JVG.fi –kakkosalbumi kultaa. Yhtyeen menestyshitteihin lukeutuu mm. Nelisilmä, Häissä ja Kran Turismo. Yhtye on napannut kaksi Emma-palkintoa Vuoden hiphop-albumi ja Vuoden tulokas –kategorioissa. Kran Turismo oli vuoden 2012 striimaituin kotimainen kappale Spotifyssa. JVG:n kappaleita on kuunneltu Spotifyssa ja YouTubessa kymmeniä miljoonia kertoja. JVG perusti yhdessä Antti Kososen ja Andrei Kipahdin kanssa PME Records –levy-yhtiön joulukuussa 2012. Levy-yhtiölle on sainattu Levikset repee –singellä kultaa myynyt Idols-tuomari Sini Sabotage ja miljoonia katselukertoja YouTubessa kerännyt Mäk Gälis.
PME recordsin toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Jopa paremmin kuin osattiin odottaa. Sinin ykkössingle oli vuoden isoimpia biisejä ja ollaan tuotu PME:n possea esille myös keikkarintamalla. Tulevasiuudessa sainataan lisää artisteja yhtiöllemme, kertoo Jare levy-yhtiöstään.

Warner Music jakelee ja markkinoi PME Recordsin julkaiseman musiikin ja Warner Live myy PME Recordsin artistien keikat.

Facebookwww.facebook.com/jvgvirallinen

Instagram:
jvgfi

vikidivillegalle
jeanbabtiste