Home » Yleiset Uutiset » RSO jatkaa konserttitoimintaansa Ylen kanavilla ilman saliyleisöä

17-35500561cb1ef0e718

Kuva: Veikko Kähkönen

Suomen hallitus on tänään 12.3.2020 antanut koronavirus COVID-19 -tilanteeseen liittyen suosituksen, että yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Näin ollen Radion sinfoniaorkesterin konsertit Musiikkitalon Konserttisalissa perutaan yleisön osalta 13.3.-27.5. Orkesteri jatkaa kuitenkin työskentelyä normaalisti ja esittää kevään konsertit Ylen kanavilla suorana Yle Radio 1:ssä sekä Yle Areenassa ja jälkilähetyksinä Yle Teemalla ja Yle TV1:ssä toistaiseksi.

18.3. konsertin kapellimestari Rafael Payare ja sellosolisti Alisa Weilerstein ovat peruuttaneet tulonsa ja konsertin johtaa ylikapellimestari Hannu Lintu. Muuttunut ohjelma ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Musiikkitalon 220 henkeä vetävässä Paavosalissa järjestettävät kamarimusiikkikonsertit 15.3. ja 10.5. järjestetään normaalina yleisötilaisuuksina. Kamarimusiikkifestivaali MIND!:n avajaiskonsertti Konserttisalissa perutaan, mutta festivaalikonsertit Paavosalissa 25.-26.4. järjestetään normaalisti.

Ostetut kertaliput RSO:n konsertteihin 13.3.-27.5.2020 lunastetaan takaisin. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja.

Ostettujen kausilippujen hinnasta palautetaan asiakkaalle sarjaan kuuluvien konserttien osuus aikavälillä 13.3. – 27.5.2020 ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja.

Hyvitysten hakemisesta ohjeistetaan RSO:n verkkosivuilla yle.fi/rso.