Home » Yleiset Uutiset » Marianne Ylitalolle Pellon kulttuuripalkinto

mallakulttuuripalkinto2019-1

Pellon kunnan vuoden 2019 kulttuuripalkinto luovutettiin Itsenäisyypäivän juhlallisuuksien yhteydessä Marianne Ylitalolle. Hän sai kuntalaisten keskuudessa järjesteyssä ehdotuskyselyssä ylivoimaisesti eniten kannatusta. Samoin kävi myös lopullisen valinnan tehneessä elinvoimalautakunnassa.

Marianne Ylitalo on paikkakunnalla tuttu näky hanureineen ja heleine lauluäänineen, olipa sitten kysymyksessä lasten musiikkipiirit tai seniorikerhojen kokoontumiset. Ylitalo on tehnyt myös ansiokasta työtä sotiemme veteraanien ja kotirintamanaisten hyväksi puhtaasti talkoohengessä.  Hän on myös erittäin pidetty kanttori kirkon urkuparvella. Edelleen hänen ansiolistaansa kuuluu yli vuosikymmenen ajan tehty työ nuottien muuntamisesti näkövammaisten pistekirjoitukseksi. Tätä työtä hän on tehnyt yhdessä Paavo Konttajärven kanssa.

Marianne Ylitalo on kuuluisaa Ylitalojen musiikalista sisarusparvea, jotka ovat tulleet tunnetuksi mm. Tarja Ylitalon Intro-yhtyeenä.