Home » Konsertit » Tanskalaisbändi Mew palaa Suomeen toukokuussa

dbafcb4d-d747-4271-a486-f8cb2e177e2c

Progressiivisesta vaihtoehtorockista ammentava Mew palaa ensi vuonna Suomeen juhlistamaan neljännen albuminsa “And The Glass Handed Kites” 15-vuotisjuhlavuotta. Bändi soittaa palkitun levyn kokonaisuudessaan Helsingin Kulttuuritalolla 14. toukokuuta 2020. Lipunmyynti keikalle käynnistyy lauantaina 7. syyskuuta Ticketmasterissa.

Mew’n lukuisia palkintoja voittanut albumi “And The Glass Handed Kites” viettää ensi vuonna 15-vuotisjuhlavuotta. Levy äänitettiin yhtenä pitkänä sarjana jokaisen kappaleen jatkaessa edellistä. “Kertaakaan levyn julkaisun jälkeen emme ole yrittäneet soittaa kappaleita samalla tapaa samassa järjestyksessä livenä. Ensi vuonna aiomme yrittää”, laulaja Jonas Bjerrekertoo.

Vuosijuhlan lähestyessä yhtye työstää albumin uutta erikoisversiota, jonka tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kiertueella kuullaan “And The Glass Handed Kites” -albumin lisäksi harvoin kuultuja B-puolia äänitysajanjaksolta sekä fanien suosikkeja bändin koko tuotannosta. “Joitakin kappaleita emme ole soittaneet koskaan aikaisemmin livenä, joten olemme todella innoissamme!”, Bjerre sanoo.

Mew’n tunnistettavaan tyyliin kuuluu laulaja Jonas Bjerren lapsenomaisen falsetin lisäksi vaihtoehtorockista ammentava äänimaailma ja kunnianhimoiset sovitukset. Mew on pitänyt paikkaansa jo yli kaksi vuosikymmentä yhtenä Pohjoismaiden arvostetuimmista bändeistä. Yhtyeen tinkimätön ja kunnianhimoinen asenne musiikintekoon on näyttäytynyt omaperäisinä albumikokonaisuuksina ja visuaalisesti vaikuttavina live-esiintymisinä ja musiikkivideoina.

KEIKKA:
Mew (DK)
To 14.5.2020 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin la 7.9.2019 klo 11 Ticketmasterissa
Liput palvelumaksuineen 29,50 / 39,50 / 45,50 €

www.mewsite.com