Home » Yleiset Uutiset » Spotify-käyttäjien lähiaikainen kuunteluhistoria osoittaa: Ruisrockin suosituimmat esiintyjät ovat JVG, SANNI ja Gettomasa

open-graph-default

Perjantaina Ruisrock valtaa jälleen kerran Turun Ruissalon. Tänä vuonna melkein kaikki top-10 suosituinta Ruisrockissa esiintyvää artistia ovat suomalaisia. Listan kärjestä löytyvät JVG, SANNI ja Gettomasa, joiden perässä seuraa Pyhimys.

Spotify tarkasteli Ruisrockin esiintyjien saamia kuuntelumääriä Ruisrockia edeltävällä viikolla määrittääkseen suosituimmat artistit festivaaliesiintyjen joukosta. Suomalaiset artistit täyttävät listan ensimmäiset yhdeksän sijaa, joista ensimmäiset kolme paikkaa menevät JVG:lle, SANNIlle ja Gettomasalle.

Ruisrock on saanut vieraakseen suuria kansainvälisiä tähtiä, kuten Travis Scottin, Ellie Gouldingin, Brockhamptonin ja Rita Oran, mutta suomalaisten sydämissä kärkipaikat kuuluvat kotimaisille kyvyille. Vain yksi ulkomaalainen artisti yltää top-10 listalle – kolumbialainen J Balvin löytyy sijalta 10. Artisti esiintyy Niittylavalla sunnuntai-iltana.

Suosituimmat Ruisrockissa esiintyvät artistit suomalaisten Spotify-kuuntelijoiden mukaan:

1. JVG
2. SANNI
3. Gettomasa
4. Pyhimys
5. Apulanta
6. Gazelle
7.Pikku G
8. Elastinen
9. Evelina
10. J Balvin

Kuuntele festivaalin virallista soittolistaa: Rusirock 2019