Home » Festivaalit » Saaristo Open räjäyttää jälleen Hovirinnan rannassa 10. juhlavuoden ohjelmistollaan

saaristo2
Saaristo Open järjestetään 10. kerran Kaarinan Hovirinnan rannassa 7.-8.6.2019. Kesän festivaalikauden perinteisesti avaava Saaristo Open juhlii pyöreää vuosikymmentä suurempana ja mahtavampana kuin koskaan ennen.
Saaristo Open ylpeänä esittää juhlavuoden ohjelmistonsa Juhlavuoden artistikattaus näyttäytyy laajana tuoden festarikansan eteen kaikki Suomen kovimmat esiintyjät. Vuoden 2018 lopussa julkaistiin jo Saaristo Openin päälavalla esiintyviksi artisteiksi valovoimainen Kaija Koo, joka julkaisee kerta toisensa jälkeen uusia hittibiisejä, uuden ilmestymisen vastikään tehnyt suosittu Pikku G, turkulainen oma megatähti Michael Monroe, letkeästä hyvän fiiliksen musiikista tuttu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä useista kaikkien huulilla soivista legendaarisista kappaleistaan tunnettu elävä legenda J. Karjalainen. Juhlavuoden lavalle nousevat lisäksi festarifiiliksen taivaisiin nostava, räväkkä Klamydia, viime kaudella Vain Elämää-ohjelmassa katsojia erityisesti sävähdyttänyt Ellinoora, kansan jatkuvaa suurta suosiota nauttiva Juha Tapio sekä tulevana keväänä useille  loppuunmyydyille konserttisaleille esiintyvä Happoradio. Muiden artistien upeaan joukkoon liittyvät vastikään pyöreitä täyttänyt ikisuosikki Popeda, energisestä lavashowstaan tunnettu Olavi Uusivirta, musiikin multitalentti Chisu sekä Vain Elämää-sarjassa vaikuttanut Pyhimys trionsa Teflon Brothersin kanssa.
Alue uudistuu ja muuttuu
Viime vuosien kasvavan yleisömäärän mukaan myös alueen on laajennuttava, jotta se palvelee yleisöään entistäkin paremmin. Alue saa uutta nostetta ja kääntyy kokonaan toisinpäin. Tilaa löytyy ja koska festivaali tarjoaa yleisölleen vain parasta ja palautteita otetaan vastaan ja niitä myös kuunnellaan, Saaristo Open saa ylpeänä esittää juhlavuoden suuren uudistuksensa:
Alueelle tuodaan kaksi lavaa, joissa soi musiikki koko festivaalin ajan pitäen tunnelman taivaissa. “Olemme innoissamme kun saamme kertoa uudesta yhteistyöstämme Turku Rock Academyn kanssa. On hienoa saada tarjota nuorille tulevaisuuden musiikin lupauksille mahdollisuus esiintyä oikeilla festivaaleilla ja vielä Saaristo Openin 10- vuotis juhlavuotena. Olemme erittäin iloisia tulevasta uudistuksesta”, Saaristo Openin promoottori Kalle Keskinen kertoo.
Peltolavan alueelle pystyttää Turku Rock Academy ja lavalla tullaan näkemään viikonlopun aikana suuria tulevaisuuden lupauksia. “Turku Rock Academy arvostaa suuresti Saaristo Openin antamaa mahdollisuutta, jossa tuoreet paikalliset yhtyeet saavat festivaalikokemusta ja pääsevät osaksi ison tapahtuman ohjelmaa. Tällaiset kokemukset ovat bändeille todella palkitsevia ja opettavia. Turku Rock Academyn kesäkausi saa erittäin hienon startin Saaristo Openin kautta.” Tomi Arvas & Mark Bertenyi Turku Rock Academystä kommentoivat yhteistyötä.
Alueen varsinaiseen uudistukseen lukeutuu mukaan myös viime vuonna kokeiluna suursuosion saavuttaneet VIP-Lounget, joita tänä vuonna alueella on tupla- tai jopa triplamäärä tarjolla. VIP-Lounge on käytössä seurueelle koko festivaalipäivän ajan ja siihen sisältyy paljon etuoikeuksia..
Lasten ja nuorten oma Saaristo Junior-festivaali
Saaristo Open järjestää lapsille, nuorille ja perheille oman erillisen Saaristo Junior-festivaalin lauantaina 8.6 Saaristo Openin alueella, Hovirinnan rannassa. Junior-festivaali sijoittuu lauantai päivään, joka jälkeen alue tullaan tyhjentämään ennen Saaristo Openin alkua. Uudella Junior-festivaalilla nähdään lasten ja nuorten suosikkiesiintyjiä, kun lavalle nousevat Kaarinan oma kultapoika Benjamin Peltonen, tasaiseen tahtiin uutta musiikkia julkaiseva Emma-ehdollakin ollut Aleksanteri Hakaniemi sekä vuonna 2018 nopeasti julkisuuteen noussut Lukas Leon. Tapahtumassa tullaan näkemään myös Suomen kovimmat tubettajat, joiden seuraajamäärät yltävät satoihin tuhansiin, mukana nähdään Roni Back, Deata, Roponen, Pinkku Pinsku sekä Sara Karoliina. Tapahtumassa viihtyvät isot kuin pienetkin ja esiintyjien lisäksi alue täyttyy mielenkiintoisesta, erilaisesta oheisohjelmasta.
Portit: klo 11:00-15:00
Liput tulevat myyntiin 1.3.2019 klo 12.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.
Päiväkohtainen ohjelma
Perjantai 7.6
Klamydia
Juha Tapio
Olavi Uusivirta
Ellinoora
J. Karjalainen
Lauantai 9.6
Michael Monroe
Kaija Koo
Pikku G
Chisu
Teflon Brothers
Happoradio
Popeda
Liput myy Tiketti ja Lippupiste, Kaarinan ja Piikkiön yhteispalvelupisteet.
Lisätietoa tapahtumasta