Home » Yleiset Uutiset » Superman on Daruden toinen UMK-kilpailubiisi – katso video!

cc05a7f8a1e063489f85e935ddb1e889

Darude feat. Sebastian Rejman ”Superman” on julkaistu nyt Yle Areenassa ja suoratoistopalveluissa. Superman on toinen kolmesta UMK19-kilpailukappaleesta.

Superman kertoo arjen sankaruudesta.

”Meillä kaikilla on joku henkilö tai jokin juttu, joka kannustaa eteenpäin. Omalla kohdallani se on esimerkiksi lapseni nauru tai koirani, joka ilahtuu aina minut nähdessään. You can make me fly like a superman, laitat minut lentoon”, Darude kertoo kappaleen sanoituksista.

 

Darude on säveltänyt ja sanoittanut Supermanin yhdessä Thom Bridgesin ja Chris Hopen kanssa. Supermanin on tuottanut Darude. Solistina Supermanissa kuten kaikissa UMK-kilpailukappaleissa on Sebastian Rejman.

Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen. Hän ideoi, että Darude näyttelee videolla supermiestä.

”Soitan videopuhelua pojalleni, joka näkee minut supermiehenä. Aika monella vanhemmalla on duunipaineita ja he pohtivat, ovatko hyviä vanhempia. Aika monelle lapselle vanhemmat ovat kuitenkin arjen supersankareita.”

Supermanin musiikkivideo on nyt julkaistu Yle Areenassa