Home » Levyjulkkarit » KARI VEPSÄ JULKAISEE TYTTÄRENSÄ TARAN KANSSA MUSIIKKIA

Kari_vepsa_tara19cds_med

Kari Vepsä julkaisee kahden kappaleen singlen. Niistä ensimmäinen on aivan uusi Lady In My Room. Toinen kappale on lohkaisu Karin uusimmalta Vierivä kivi -albumilta (2018). Niin kuin meren hiekkaa on kaunis duetto, jossa Karin tytär, Tara, laulaa Karin rinnalla. Myös Lady In My Room –laulussa Tara laulaa taustoja.

Tara, nuori laulajalupaus tekee omaa uraansa Tara & Aava –kokoonpanonsa kanssa. Kari Vepsä keikkailee oman Onnenmaa –yhtyeensä kanssa, mutta Kari ja Tara ovat  tehneet yhdessä myös konsertteja ja kirkkokonsertteja. Heidät voi nähdä nyt myös speciaalisti yhteisillä lavakeikoilla.

1. LADY IN MY ROOM
Säv. R. Hast, san. R. Nordberg, sov. J. Holm

2. NIIN KUIN MEREN HIEKKAA
Säv. V. Samuli, san. T. Mali, sov. J. Holm

MGM-508 (2019)