Home » Videot » Daruden ensimmäinen UMK-kilpailukappale on Release Me – katso video!

5ce4d654ffade4bd6f38a25b37f4689a

Darude feat. Sebastian Rejman ”Release Me” on julkaistu nyt Yle Areenassa ja suoratoistopalveluissa. Release Me on ensimmäinen kolmesta UMK19-kilpailukappaleesta.

Release Me on UMK-kappaleista Darudelle sanoituksiltaan henkilökohtaisin.

”Release Me on kotoa poissa olevan vanhemman synninpäästöpyyntö, jossa riittämättömyyden tunnetta huudetaan universumillle. Minulla on asiat hyvin balanssissa, mutta välistä tulee syyllisyydentuntoja, sydämenpistoksia tai hirveä koti-ikävä reissussa. Uskon, että monella vanhemmalla on joskus sellaisia tuntemuksia”, Darude avaa biisin tarinaa.

 

Darude on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Jaakko Mannisen ja Brandyn Burnetten kanssa. Kappaleen ovat tuottaneet Darude ja Petri Alanko. Solistina on Sebastian Rejman. Kappaleen julkaisee Armada Music. Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen.

”Video kuvaa hyvin biisin tekstiä. Siinä näytetään mun arkea. Käyn keikoilla, joudun jättämään pojan ja perheen kotiin ja sanomaan moikat, ja taas vastavuoroisesti saan artistina isosti kicksejä esiintymisestä ja interaktiosta fanien kanssa.”

Release Me -musiikkivideo on nyt julkaistu Yle Areenassa ja se on vapaasti upotettavissa mille tahansa nettisivulle. Upotuskoodi löytyy täältä.

Lue Daruden pidempi haastattelu Release Me -kappaleesta osoitteesta yle.fi/umk.

Seuraavat biisit julki 15.2. ja 22.2.
Kaksi muuta Daruden ja Sebastian Rejmanin UMK19-kilpailukappaletta julkaistaan 15.2. ja 22.2. Kappaleiden näyttävät lavashow’t nähdään suorassa lähetyksessä UMK19: Darude lauantaina 2.3. klo 21.00 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Show’ssa esiintyy myös euroviisuvoittaja Emmelie de Forest.

Suomen euroviisuedustuskappale valitaan 2.3. suoran lähetyksen aikana. Valinta perustuu yleisöäänien sekä kutsutun kansainvälisen raadin yhteispisteisiin. Suosikkia voi äänestää lauantaina 2.3. Yle.fi-sovelluksella.

UMK19: Darude Turun Logomossa ja Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa lauantaina 2.3. Lippuja tilaisuuteen on saatavilla täältä.