Home » Yleiset Uutiset » Galleria Lapinlahti lopettaa toimintansa 27.1.2019

2d092a20-99f6-4ded-97d0-0734cc3dc38d

Taiteilijakollektiivi Kunstin Unconstruction Site 9.-27.1.2019 on Galleria Lapinlahden viimeinen näyttely. Taiteilijakollektiivi Kunst kiittää kävijöitä ja kaikkia gallerian toiminnassa mukana olleita sekä Uudenmaan taidetoimikuntaa palkinnosta ja toimintansa huomioimisesta.

Galleria Lapinlahden päätösjuhlaa vietetään lauantaina 26.1. klo 17 alkaen. Toivotamme kaikki Galleria Lapinlahden ystävät, taiteilijat ja yhteistyökumppanit vuosien varrelta juhlimaan kanssamme. Ohjelmassa brasialaisia covereita by Pessoal + vieraita viihdyttävät DJ Pipari &
DJ Sensitive. Pientä tarjoilua! Ruoholahden puoleisesta sivuovesta sisään, joka on auki klo 17-19. Sen jälkeen sisään pääsee soittamalla ovessa olevaan numeroon! Tervetuloa!

Galleria Lapinlahti Lapinlahdentie 1, 2.krs, Helsinki
www.gallerialapinlahti.com