Home » Yleiset Uutiset » Katri Helenan sairasloma jatkuu

katri-helena-kuvituskuva

Lääkäri suosittelee Katri Helenalle vielä lepoa. Tästä johtuen huominen Seinäjoen Tangomarkkinoiden sekä ensi viikon Kiuruveden Iskelmäviikon ja Sotkamon Naapurivaaran Huvikeskuksen keikat ovat valitettavasti peruttu. Kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuva yhä jatkuva heikko olotila ei salli fyysistä rasitusta.

”Huonon yleiskunnon vuoksi minusta otettiin kokeita, joista selvisi kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu, mutta ottaa oman aikansa ennen kuin arvot kohentuvat. Olen todella pahoillani esiintymisten peruuntumisesta, mutta parempi on kuntoutua, kuin riskeerata! Lämpimät terveiset Tangomarkkinoille, Kiuruveden Iskelmäviikoille ja Naapurivaaran huvikeskukseen”, kommentoi Katri Helena.

Katri Helenan muut tulevat keikat toteutuvat suunnitelmien mukaisesti mikäli toipuminen edistyy toivotusti. Katri Helena ei halua tällä hetkellä kommentoida terveydentilaansa enempää.

http://www.katrihelena.fi/