Home » Festivaalit » :VAASA: Ilmaistapahtuma Lasten Fest tarjoaa ohjelmaa koko perheelle

festivilla_mimijakuku_minnaannola

Lauantaina 16.6. klo 12–14 esiintyvät suosikkinimet Mimi & Kuku

Hietalahden Villan puistossa järjestetään 16.6. Lasten Fest -tapahtuma, jossa esiintyvät pikkuväen suosikkihahmot. Vaasan kaupunki tarjoaa lapsiperheille ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan.

Hietalahden puistossa järjestetään toista kertaa kaksipäiväinen FestiVilla -tapahtuma, joka kietoutuu Villa Sandvikenin ympärille. Lapsiperheille suunnatulla Lasten Festeillä pääsee nauttimaan perheen pienimpien mukaan mitoitetusta festivaalitunnelmasta.

Lauantaina 16.6. klo 12–14 esiintyvät suosikkinimet Mimi & Kuku ja Herra Heinämäen Lato-orkesteri.Tapahtuma on ilmainen lapsille ja aikuisille.

–       Haluamme huomioida myös perheen pienimmät ja tarjota perheille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä. Viime vuonna tapahtuma ylitti odotukset osallistujamäärän suhteen, kertoo Vaasan kaupungin viestintäpäällikkö Leena Forsén.

Portit lasten tapahtumaan avautuvat lauantaina klo 12. Alueelta on mahdollista ostaa suolaista ja makeaa purtavaa, mutta myös omat piknik-eväät ovat sallittuja. Ilmaiskonsertti päättyy klo 14, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa.

Herra Heinämäki on kiireinen maatilan isäntä, jonka päivien pelastus on hänen Lato-orkesterinsa. Kuten Herra Heinämäen Lato-orkesteri, myös päivän toinen esiintyjä on tuttu pikku-kakkosesta.  Vauhdikkaan Mimi & Kuku –kaksikon esityksessä yhdistyvät lastenmusiikki, musiikkiteatteri ja lapsia askarruttavat ajankohtaiset aiheet, kuten suvaitsevaisuus tai ystävyys. Tytön ja leijonan hahmoissa esiintyvinä he ottavat huomioon lapsen oman ajattelun ja herättelevät mielikuvitusta.

FestiVillaa vietetään Hietalahden Villan puistossa 15.–16.6.2018. Tapahtumassa panostetaan ruokaan ja juomaan sekä fiilistellään Suomen kärkiesiintyjien lisäksi pikniktunnelmalla. Tapahtuman järjestää Osuuskauppa KPO.

Katso lisää:

Mimi & Kuku: http://www.mimijakuku.fi/mk/

Herra Heinämäen Lato-orkesteri: http://www.heikkisalo.com/heinamaki/index.htm

Festivilla: http://www.villasandviken.fi/festivilla/